İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Aklınızı Şekillendirecek Bir Puzzle Oyunu

Oyun sektörü, ülkemizde her anlamda çok gelişti. Her türlü platformda yerli yapım oyunlar görebilmek artık mümkün. Mind Mould oyunu da, bu oyunlar arasında kendisine önemli yer edinecek bir oyun olarak piyasaya çıktı.
Türk ve Hollanda ortak yapımı bir oyun olan Mind Mould, iOS kullanıcıları için piyasaya sürüldü. Oyunun tasarımcıları Levon Sebuhyan ve Arman Kayhan adlı iki geliştirici. Mind Mould, gelişmekte olan Türkiye oyun sektörünün yeni üyesi olarak App Store’daki yerini aldı.


Eğlenceli grafiklere sahip olan Mind Mould bir puzzle oyunu. Temelinde Tetris’in oynanabilirliğini barındırıyor. Yenilikçi ve eğlenceli yapısı ile iPhone ve iPad kullanıcılarını kendisine bağımlı hale getirecek bir atmosferi var. İçerisinde 60 bölüm bulunuyor. Oyun için özel olarak tasarlanmış müzikler ve ses efektleri var.

Oyun, puzzle oyunları sevenlerin mutlaka oynaması gereken bir oyun. Kısaca oyundan bahsedelim; oyunda bizlere boşlukları doldurabileceğimiz bir alan veriliyor ve her bölümde bu alan değişiyor. Bu alanı doldurmamız için de farklı sayılarda şekiller sırayla veriliyor. Amacımız bu şekilleri kullanarak yukarıdaki alandaki boşluğu tam olarak doldurabilmek. Başka bir deyişle, verilen şekilleri boşluğa tam oturtabilmek. Eee bunun nesi zor diyebilirsiniz. Oyunda sadece o anda kullanabileceğiniz parçanın ve sonraki parçanın şeklini görebiliyorsunuz. Ayrıca boşluğa oturttuğunuz bir parçayı geri de alamıyorsunuz. Bu yüzden stratejik ve akıllıca düşünmeniz gerekiyor.

Mind Mould, gerçekten bağımlılık yapabilecek düzeyde ve kalitede bir oyun olmuş. Puzzle türü oyun severlerin vazgeçemeyeceği bir oyun.

Oyun şu an için sadece AppStore’da var. iPhone, iPad ve iPod kullanıcıları oyunu AppStore’daki sayfasından indirebilir. Oyunun kendi sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.technopat.net/2013/08/30/aklinizi-sekillendirecek-bir-puzzle-oyunu/

Yorumlar kapatıldı.