İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tapumuz Toplumumuza Hayırlı Olsun

21 Haziran 2013 tarihinde Üsküdar İcadiye Mah. Cemil Meriç Cad. (Eski Çamlıca Cad.) üstünde bulunan 1808 m2 arsanın tapusu Üsküdar Tapu Müdürlüğü Tarafından Yönetim Kurulu Başkanımız’a verilmiş ve vakfımıza kazandırılmıştır. Yönetim Kurulumuz vakfımızın kalkınması için bundan sonra da çalışmalarına hızla devam edecektir. Daha önce de açıkladığımız gibi taşınmazlarımızı en iyi şekilde değerlendirip gelir fazlamızı cemaatimizle paylaşacaktır. Cemaatimize Hayırlı Olsun… Patrikhane Yargısız infaz yoluna gidip Kilisemizi Cezalandırıp Ruhani göndermemektedir. (Bu konuda Patrikliğin bir açıklama yapması gerektiğini düşünüyoruz. HYETERT)

***
Daha önce 17 Aralık 2009 tarihinde üç yıllık bir çalışma sonucu Kiliseniz (Kuzguncuk’taki Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi-‘Akunq’ web sayfası yöneticileri) lojmanı, salonu. mutfağı ve altında dört dükkan olan taşınmazımızın tapusunu aldığımızı 19 Aralık 2009 tarihinde duyurmuştuk. O tarihte 1800 m2′lik bir arsa üstünde de çalışmalar yaptığımızı ve bu konuda netice alacağımızı duyurmuştuk. Çalışmalarımız sonucu edindiğimiz belgeleri Vakıflar Kanununun 5737 maddesi gereğince, belgelere ilave ederek Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğüne Verdik. Vakıflar Meclisi kararı gereğince taşınmaz tarafımıza iade edildi.
İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğünün yetkili kıldığı Yönetim Kurulu Başkanımız gerekli kurumlara başvuruları yaparak çalışmaları başlattı.
21 Haziran 2013 tarihinde Üsküdar İcadiye Mah. Cemil Meriç Cad. (Eski Çamlıca Cad.) üstünde bulunan 1808 m2 arsanın tapusu Üsküdar Tapu Müdürlüğü Tarafından Yönetim Kurulu Başkanımız’a verilmiş ve vakfımıza kazandırılmıştır. Yönetim Kurulumuz vakfımızın kalkınması için bundan sonra da çalışmalarına hızla devam edecektir. Daha önce de açıkladığımız gibi taşınmazlarımızı en iyi şekilde değerlendirip gelir fazlamızı cemaatimizle paylaşacaktır. Hiç bir şey yolumuzdan döndüremez.
Cemaatimize Hayırlı Olsun.
 Kilisemiz kapısına kilit vurulmuş değildir. Kilisemiz her gün ibadete açıktır.
Patrikhane Yargısız infaz yoluna gidip KİLİSEMİZİ CEZALANDIRIP Ruhani göndermemektedir.
Çarşamba ve diğer günler olmak üzere inananlar istediği saatte kilisemize gelip dualarını yapabilirler.
http://www.surpkrikorlusavoric.com/

Yorumlar kapatıldı.