İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sırrı Süreyya Önder’den Kılıçdaroğlu’na Gezi Parkı eleştirisi

Akşam saatlerinde Nuçe TV’de katıldığı programda yaşananları değerlendiren Önder, olayların 5. gününde Taksim’e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun polis çekildikten sonra Taksim alanına gelmesini yorumlayan Önder, “Direnişi biz başlattık. CHP ambulans arkasında giden fırsatçı taksi gibi konmak istedi. Yemezler gözüm…” diye konuştu.

***
BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Kılıçdaroğlu’nun Gezi Parkı’ndan fırsat kolladığını söyleyerek ‘Yemezler gözüm’ dedi.
Gezi Parkı’nda başlayan protestoların başından beri Taksim’de olan ve çıkan olaylarda yaralanarak hastanelik olan BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Taksim Meydanı’ndaki eylemlerde CHP ’nin ön saflarda olmasını eleştirdi.
Hastaneden taburcu olduktan sonra yeniden Taksim Meydanı’na giden Önder, polisin Taksim Meydanı’ndan çekilmesinden sonra alana giren ilk isimlerden oldu.
Akşam saatlerinde Nuçe TV’de katıldığı programda yaşananları değerlendiren Önder, olayların 5. gününde Taksim’e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu eleştirdi.
Kılıçdaroğlu’nun polis çekildikten sonra Taksim alanına gelmesini yorumlayan Önder, “Direnişi biz başlattık. CHP ambulans arkasında giden fırsatçı taksi gibi konmak istedi. Yemezler gözüm…” diye konuştu.

Yorumlar kapatıldı.