İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul’da Ermeni kadınlara saldırmakla suçlanan Ermeniye ömür boyu hapis cezası istendi

«Samatya’yı dehşete salan olayların faili Murat Nazaryan’la ilgili iddianame tamamlandı. 85 yaşındaki Ermeni asıllı Maritsa Küçük’ü öldürmek ve Ermeni asıllı T.A. (87) ve S.A.(83) isimli kadınlara saldırmak suçundan tutuklanan 38 yaşındaki Murat Nazaryan’ın ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi. (Neden Ermeni değil de Ermeni asıllı öldürülenler. HYETERT)

***
Samatya’da Ermeni asıllı Maritsa Küçük’ün katliyle ilgili tutuklanan Murat Nazaryan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Türkiye’den Gercekgundem.com elektronik haber portalının verdiği haberde şunlar kaydedilmekte:
«Samatya’yı dehşete salan olayların faili Murat Nazaryan’la ilgili iddianame tamamlandı. 85 yaşındaki Ermeni asıllı Maritsa Küçük’ü öldürmek ve Ermeni asıllı T.A. (87) ve S.A.(83) isimli kadınlara saldırmak suçundan tutuklanan 38 yaşındaki Murat Nazaryan’ın ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
İddianameye maktule Maritsa Küçük’ün 28 Aralık 2012 saat 14.09’da evinden çıkarak alışverişe gittiği, 15.05’de ise evine döndüğü, saat 15.18’de ise şüpheli bir kişinin evden çıkarken görüldüğü kamera görüntüleri de girdi. Böylece Nazaryan’ın yaşlı kadını 13 dakikada öldürdüğü ortaya çıktı.
Otopside yaşlı kadının boğazı kesildiği ve 12 yerinden bıçaklandığı, yüz kemiklerinin kırıldığı ve beyin kanaması geçirdiği saptanmıştı.
İddianamede, Murat Nazaryan hakkında “canavarca hisle cinayet işlemek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanması talep edildi.»
İstanbul’da geçtiğimiz Aralık (2012) ve Ocak (2013) aylarında Ermeni yoğun Samatya semtinde Ermeni kadınlara yönelik saldırılar gerçekleştiğini ve olaylara ilişkin olarak İstanbul Ermenilerinden Murat Nazaryan’ın tutuklandığını ifade edelim.
Murat Nazaryan’ı tanıyanlar, onun sakin bir kişiliğe sahip olduğunu ve benzeri bir suçlamaya muhatap olmasını ‘inanması zor’ olarak kabul etmekteler. Ayrıca Nazaryan’ın hiçbir akrabası olmadığı ve psikolojik sorunları olduğu da kaydedilmekte.
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.