İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Siyaset bilimci: Ermenistan iktidar partisinin alternatifi yok

Kafkasya Enstitüsü Direktörü, siyaset bilimci Aleksandr İskandaryan, ″Ermenistan Cumhuriyetçi Parti’nin alternatifi yok″ dedi ve sözlerinin devamında başkalık seçimleri esnasında Ermeni Ulusal Kongresi, Taşnaksutyun ve Müreffeh Ermenistan Partisi (MEP) şahsında kimi etkili güçlerin kendi adaylarını ortaya sürmekten kaçındıklarını kaydetti. İskandaryan’a göre Miras Partisi ″ağırlığı olan bir muhalif güç değil″ dedi.

***
Ülkenin muhalefetsiz yaşaması o kadar da iyi değil. Açıklama bugün 11 Nisan’da düzenlenen bası toplantısında Kafkasya Enstitüsü Direktörü, siyaset bilimci Aleksandr İskandaryan’dan geldi.
Uzman Ermenistan’da yaratılan durumun iyimserlik yaratmadığını ifade ederek ″Ermenistan Cumhuriyetçi Parti’nin alternatifi yok″ dedi ve sözlerinin devamında başkalık seçimleri esnasında Ermeni Ulusal Kongresi, Taşnaksutyun ve Müreffeh Ermenistan Partisi (MEP) şahsında kimi etkili güçlerin kendi adaylarını ortaya sürmekten kaçındıklarını kaydetti. İskandaryan’a göre Miras Partisi ″ağırlığı olan bir muhalif güç değil″ dedi.
Cumhgurbaşkanlığı seçimlerinde Miras Partisi lideri Raffi Hovhannisyan’ın aldığı oylara ilişkin olarak İskandaryan, Hovhannisyan’ın ″aldığı oyları dönüştürmede″ başarılı olamadığını kaydetti.
Foto: Arsen Sarkisyan/NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.