İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan cumhurbaşkanlığı seçimine aday

Cumhurbaşkanlığı seçimi için şimdiye kadar 9 kişi adaylık için başvurdu. Bu bağlamada bağımsız aday Mher Hayrapetyan, Vardan Sedrakyan, Ulusal Kader Tayini Birliği Partisi Genel Başkanı Paruyr Hayrikyan, görevdeki cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Ulusal Mutabakat Partisi Genel Başkanı Aram Harutyunyan, siyaset bilimci Andrias Ghukasyan, Pavlik Sarkisyan, Ulusal Basın Kulübü Başkanı Narine Mkrtiçyan ve işgal altındaki Dağlık Karabağ’dan Arman Melikyan bulunuyor.

***
Ermenistan’ın işgali altındaki Dağlık Karabağın’ın sözde dışişleri eski bakanı Arman Melikyan, Ermenistan cumhurbaşkanlığı seçimde adayı oldu.
Melikyan’ın, 18 Şubat’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylık için, evraklarını Ermenistan Merkez Seçim Kurulu’na (MSK) teslim ettiği kayd edildi.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylık başvuruları 4 Ocak’ta sona erecek. Nihai aday listesi ise MSK tarafından yapılacak incelemeler sonunda 14 Ocak’ta netleşecek.
Cumhurbaşkanlığı seçimi için şimdiye kadar 9 kişi adaylık için başvurdu. Bu bağlamada bağımsız aday Mher Hayrapetyan, Vardan Sedrakyan , Ulusal Kader Tayini Birliği Partisi Genel Başkanı Paruyr Hayrikyan, görevdeki cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Ulusal Mutabakat Partisi Genel Başkanı Aram Harutyunyan, siyaset bilimci Andrias Ghukasyan, Pavlik Sarkisyan, Ulusal Basın Kulübü Başkanı Narine Mkrtiçyan ve işgal altındaki Dağlık Karabağ’dan Arman Melikyan bulunuyor.
CİHAN
http://www.aksam.com.tr/ermenistan-cumhurbaskanligi-secimine-aday–157239h.html

Yorumlar kapatıldı.