İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bezazyan İlköğretim Okulu Mezunları uluştu

30 Aralık 2012  saat:11:00 Yer: Bezazyan İlköğretim Okulu Bahçesi

Bezazyan İlköğretim Okulu Mezunları; Diana Altun,Sona Kuyumcuyan,Kirkor Apalyan,Talin Aprahamoğlu,Aslin Aprahamoğlu,Erlin Dupinyan ve Aznif Kumbara’dan oluşan tertip heyeti öncülüğünde 3. Kez buluştu.


Bu buluşma, belediye tarafından çocuk parkına çevrilen okul bahçesinde gerçekleşti. Tüm mezunlar ellerinde kırmızı karanfillerle okul bahçesinde toplandılar. Buluşmanın yeni yıl arefesinde yapılmasının amacı yılbaşı nedeni ile İstanbul’da olan yurtdışındaki mezunlar. Yıllardır birbirini göremeyen arkadaşlar hasret ile kucaklaştı. Çekilen resimlerin ardından, havaya atılan top ile tıpkı çocukluklarında olduğu gibi istop oynadılar. Daha sonra verilen komut ile tüm mezunlar ikişerli sıralar (gark yeğan)halinde okulun şu an duvar örülü ana kapısına yürüyerek, ellerindeki karanfilleri bıraktılar. Ardından, sohbetlerine Elmadağ-Polo Pastanesi’nde  devam ettiler. Almanya’dan gelerek toplantıya eşi ile katılan Dr. Sarkis Adam güzel bir konuşma yaptı.
 Bu buluşma çok güzel bir ana da tanıklık etti. Pastanede karşılaşan 2 iş ortağı aynı dönemlerde Bezazyan’da okuduklarnıı öğrenince gözyaşlarına hakim olamadılar ve sanki ilk defa karşılaşıyorlarmış gibi sarıldılar.
 Beyoğlu Üç Horan Vakfına Bağlı Okul, öğrencisi olduğu halde kapatılmış ve harabe olmaya terk edilmiş. Şu an 7 kişiden oluşan tertip heyeti hem okullarının adını yaşatmak hem de mezunlarını  bir araya getirmeye çalışmaktadır.
diana altun [dianaaltun@hotmail.com]

Yorumlar kapatıldı.