İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli Spor Kulübü’nden Haberler

Şişli A bayan Voleybol takımı geçen hafta oynadığı Çanakkale Belediyesi maçından 3-1 mağlup ayrıldı… Şişli A erkek Basketbol takımı geçen haftayı bay olarak geçirirken bu hafta Bahçelievler Belediyesi takımı ile karşılaşacak… 3. Jirayr Ohanyan Çakır turnuvası 8-9 Aralık tarihlerinde Ramada Plaza Otelinde yapılacak.

VOLEYBOL:
Şişli A bayan Voleybol takımı geçen hafta oynadığı Çanakkale Belediyesi maçından 3-1 mağlup ayrıldı.Maçın setleri 18/25 25/17 25/22 25/15 sonuçlandı.Maçı Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Şişli Belediyesi meclis üyesi Harutyun Ergüneş de izledi.
Şişli 12 takımlı ligde 7. sırada bulunuyor.
 Şişli Bayanları bu hafta Pazar günü saat 15:00 de Burhan Felek 50. Yıl Spor Salonunda Salihli Belediyesi ile karşılaşacak.
 Küçük kız takımı pazar günü Tozkoparan Spor Salonunda Koç İ.Ö ile saat 10:00 da karşılaşacak.
 BASKETBOL:
Şişli A erkek Basketbol takımı geçen haftayı bay olarak geçirirken bu hafta Bahçelievler Belediyesi takımı ile karşılaşacak.Maç Pazar günü saat 17:00 de Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonunda yapılacak.
 Yıldız Erkek takımı Üsküdar Basketbol takımına 66-32 mağlup oldu.
 JİRAYR OHANYAN ÇAKIR TURNUVASI:
 3. Jirayr Ohanyan Çakır turnuvası 8-9 Aralık tarihlerinde Ramada Plaza Otelinde yapılacak.Turnuva için tüm hazırlıklar yapılırken katılımın yüksek olması bekleniyor.Turnuva C.Tesi ve Pazar günleri 3 er seans olarak A ve B kategorilerinde yapılacak.

KARUN KOVAN [karunkovan@ttmail.com]

Yorumlar kapatıldı.