İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan Hükümeti Suriye Ermenilerine yardıma devam ediyor

Ermenistan Hükümeti daha önce kabul ettiği kararlardan birinde değişiklik yaparak, Suriye Arap Cumhuriyetinin aslen Ermeni yurttaşlarının Trafik Sürücü Belgelerinin bir yıl müddetle geçerli olmasına ve ilgili zaman zarfında prosedür çerçevesinde değiştirilmesine karar aldı.

Başbakanlık Basın Servisinden verilen bilgiye göre; başbakan Tigran Sarkisyan bu vesileyle, hükümetin Suriye Ermenileri için, yeni koşullara kolaylıkla adapte olmaları amacıyla tüm koşulların yaratılmasına çalıştığını ifade etti.
Bakanlar Kurulu ayrıca 2012 Bütçe tahsisatında değişiklik yaparak, Trafik Emniyet Gn. Müdürlüğünün bütçe dışı kaynakları hesabına Ermenistan Polis Güçlerinin teknik donanımın yenilenmesine, bu amaçla 105.2 milyon dram tahsisatına, Kanaker-Zeytun Emniyet Şubesi binasının esaslı onarımdan geçirilmesi amacıyla yapılan tahsisata 105.7 milyon dram ek yapılmasına ayrıca Polis Pasaport ve Vize Dairesi bütçe dışı gelirleri hesabına finanse edilen Kriminal Ekspertiz Dairesi idari binasının esaslı onarım çalışmaları için 5.9 milyon dram tahsisatına karar aldı.
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.