İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Osmanlı Tokadı!

Ohannes Conkar

Bir insan, bırakın doktor olmasını, o insanın, insanların ölümü, ölümleri savunması ve bunun arkasında durması, özür dilemesi gerekirken, özür dilememesi ne kadar acıdır dostlar. Bir doktor ölümleri savunur mu? “Ohh canıma değsin” diyebilir mi? Mesajında, “Ohannes! sana şunu hatırlatayım: 1915’de Rusya ve Fransa gibi büyük devletler sizi bize karşı MAŞA olarak kullanmak istediler ama karşılığında bizden okkalı bir OSMANLI TOKADI yediniz… Ohh canıma değsin!!!

30 Temmuz 2012 10:28″ bunları yazmıştır…
Afiyet olsun, üzerine bir bardak da soğuk su için, o içtiğiniz soğuk su, yok edilip, kesilen Ermenilerin kanıdır, vampirler nasıl kanla beslenirse, sizde o kanlarla beslenin, ruhunuza iyi gelir, sizi yaşatacak can damarınız o kandır. O kanla beslenin.
Kendisinin bir vampirden başka bir şey olmadığı, yazdığı yorum ve mesajla kanıtlamıştır.
Teşekkür ederim, devam ediniz ölümleri savunmaya bir doktor olarak.
Ben barışı savunuyorum, kimse ölmesin, öldürülmesin, savaşlar, terör olayları olmasın istiyorum. Silahların ucuna mermi değil, çiçekler konsun istiyorum.
Siz savunun ölümleri, ohh canıma değsin deyin. Kimliğiniz, insanlığınız bunu gerektirir, siz bunun için şartlandırıldınız.
Ne yazık ki: ben diyemeyeceğim, Türk, Kürt, Ermeni, Süryani, Rum, Yahudi, Dersimliler, ne Şiiler, ne Sünniler, ne Aleviler, ne Araplar, ne Afrikalılar, ölmesin, öldürülmesin.
Size de ancak ölümleri savunma, resmi tezleri savunma, inkârcılığınız devam edecek. Çünkü siz böyle yetiştirildiniz, böyle şartlandırıldınız.
Bunun ise ne yüksekokul, Üniversite bitirme ile ilgisi, ne de meslekler ile ilgisi var, tek ilgisi insanın insan olması, insan olarak kalması, insanlaşması, bilgilenmesidir önemli olan.
30 Temmuz 2012
Resim : Kendi objektifimden / Tablo, Zıvart Dumanian USA…
Conkar Ohannis [pakraduni5@hotmail.fr]

Yorumlar kapatıldı.