İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bartholomeos İzmir’de Ayine Katıldı

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen Paskalya ayinine katıldı.İzmir Flemenk Kilisesi’nde düzenlenen Paskalya ayinine, İzmir’deki Yunan vatandaşlarının yanı sıra Midilli Adası’ndan gelen 40 kişilik bir grup da katıldı.

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen Paskalya ayinine katıldı.
Ortodoksların ruhani lideri Patrik Bartholomeus, Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosu Theodore Tsakiris tarafından İzmir Flemenk Kilisesi’nde düzenlenen Paskalya ayinine katıldı. Haftasonunu Aydın’ın Didim İlçesi’nde geçiren Fener Rum Patriği Bartholomeus sabah saatlerinde İzimr’e geldi. İzmir’in Montrö Meydanı yakınında bulunan ve 1981 yılında Yunanistan Devleti tarafından restore edilen Flemenk Kilisesi’ne gelen Bartholomeus, ayine katılan cemaatle bir süre sohbet etti. Buradaki geleneksel Paskalya ayinini yöneten Patrik Bartholomeus’un, daha Yunanistan Başkonsolosluğu tarafından onuruna verilen yemeğin ardından İstanbul’a döneceği öğrenildi.
İzmir Flemenk Kilisesi’nde düzenlenen Paskalya ayinine, İzmir’deki Yunan vatandaşlarının yanı sıra Midilli Adası’ndan gelen 40 kişilik bir grup da katıldı.

Yorumlar kapatıldı.