İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Karadenizliler bunu çok kıskanacak!

Bu gibi haberleri genellikle Karadeniz’den alırdık ama bu kez adres Van oldu! Düşman işgalinden kurtuluş töreninde yaşanan olay hem şaşırttı, hem güldürdü.Yok yok burası Karadeniz değil, Van… Ama yaşanan olay fıkraları aratmadı. 1 Nisan’da yapılan ‘temsili’ düşman işgalinden kurtuluş töreninde gerçek mermi kullanıldı. Kullanılan mermi, Ermeni askeri canlandıran kişiyi yaraladı! (İşin kötüsü vurulan kişi, yaşarsa gazi, ölürse şehit sayılmayacak. Sonuçta Ermeni olduğu için vuruldu(!) HYETERT)

Van’ın Erciş İlçesi’nde 1 Nisan günü yapılan düşman işgalinden kurtuluş törenlerinde temsili kurtuluşun canlandırıldığı sırada av tüfeğinden çıkan boş kovanın Ermeni askerini canlandıran Murat Alpsalaz’ı yaraladığı ortaya çıktı.
23 Ekim 2011’de meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin en çok yıktığı Van’ın Erciş İlçesi’ninin düşman işgalinden kurtuluşunun 94’ncü yıl dönümü 1 Nisan günü kutlandı.
Kurtuluş törenleri sırasında her yıl olduğu gibi temsili olarak ilçenin Ermenilerden kurtuluş sahnesi canlandırıldı.
Bu sırada Erciş Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan ve Ermeni askeri rolünü canlandıran Murat Alpsalaz, yanında patlayan av tüfeklerinin birinden çıkan boş kovanla boynundan yaralandı.
Acı içinde kalan Alpsalaz, Erciş Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Murat Alpsalaz, yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Yorumlar kapatıldı.