İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Serj Sarkisyan, Ermenistan Süryani toplumunu ″Hab-Nisan″ Yeni Yıl bayramını kutladı

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Ermenistan Süryanilerinin ″Hab-Nisan″ Yeni Yıl bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. «Ermenistan Süryanilerini ″Hab-Nisan″ Yeni Yıl bayramı vesilesiyle kalben kutluyorum. Başarılar ve esenlikler temenni ediyorum. Bu yeni yılı Ermenistan Süryanilerinin evlerini mutluluk ve inançla doldursun. Tüm dünyaya yayılmış Süryanilerin bir parçası olan Ermenistan (Süryani) toplumu kendi birçok asırlara dayanan kültür ve edebiyatıı geliştirerek, refah düzeyini yükselterek ve toplumdaki ağırlığını artırarak güçlenmeye devam etsin.

******
Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Ermenistan Süryanilerinin ″Hab-Nisan″ Yeni Yıl bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Cumhurbaşkanlığı basın sekreterliğinden NEWS.am’e verilen bilgiye göre mesajda özellikle şunlar ifade edilmekte:
«Ermenistan Süryanilerini ″Hab-Nisan″ Yeni Yıl bayramı vesilesiyle kalben kutluyorum. Başarılar ve esenlikler temenni ediyorum. Bu yeni yılı Ermenistan Süryanilerinin evlerini mutluluk ve inançla doldursun. Tüm dünyaya yayılmış Süryanilerin bir parçası olan Ermenistan (Süryani) toplumu kendi birçok asırlara dayanan kültür ve edebiyatıı geliştirerek, refah düzeyini yükselterek ve toplumdaki ağırlığını artırarak güçlenmeye devam etsin.
Doğanın uyanışı ve bereket bayramı biz Ermeniler için olduğu gibi Ermenistan’da yaşayan tüm topluluklar için de kıymetli ve teveccühe şayandır. Biz Süryani dostlarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz. ″Hab-Nisan″ kutlu olsun.»
News from Armenia – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.