İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sevgili Okuyucular

Sevgili Okuyucular, Hyetert’in blogspota geçişinde ciddi sorunlar yaşadık. Ancak konunun uzmanı arkadaşlarımız sayesinde pek çok sorunu çözdük. Sadece manşet konusunda sorunumuz sürüyor. Görüyoruz ki pek çoğunuz hala Hyetert’e http://www.hyetert.com/anasayfa.asp  ya da http://hyetert.com/anasayfa.asp  adresinden ulaşıyorsunuz. Bazı okurlarımızın bu yüzden zorluklar yaşadığını da biliyorum. Herhangi bir sıkıntı olmaması için lütfen bize artık http://hyetert.blogspot.com/  adresinden ulaşın.

Sevgili Okurlar, Hyetert hakkında sayfamızı Hyetert yönetimi olarak 2011’e göre yeniden düzenledik. Bizi tanımak için lütfen bu sayfaya
bir göz attın. Burada Hyetert yönetiminin paradigmalarını bulacaksınız. Hyetert hakkında bölümünü Hyetert sayfamızın sağ tarafında bulunan sayfalar arasında görebilirsiniz. Mümkün olursa yakın zamanda Hyetert hakkında sayfamızı başlık bölümüne de çıkaracağız.
Hyetert yönetimine ulaşmak, haber, etkinlik, okuyucu mektubu ve yayımlanmasını istediğiniz doğum, vaftiz, düğün ve ölüm ilanlarını göndermek için
 adresini kullanabilirsiniz. Ziyaretçi defterine yazmak için
hyetert_ziyaretci@yahoogroups.com
adresine e-mail gönderebilirsiniz. Hytert sayfasında sol tarafta göreceğiniz “Ziyaretçi defteri yaz” başlığından girerek bu bilgilere ulaşabilirsiniz.
Ziyaretçi defterini okumak için aynı yerdeki “Ziyaretçi Defteri Oku” notuna tıklamak yeterli olur. http://groups.yahoo.com/group/hyetert_ziyaretci/messages
Yorum yazmayı herkese açık hale getirdik. Ancak lütfen siz yorum yazarken adınızı ve soyadınızı ve email adresinizi yazın. Yazın ki hem gizlice saldıranlardan olmadığınız belli olsun hem de sizinle irtibat kurabilelim. Elbette email adresinizi siz izin vermedikçe kimseye vermeyiz. Biz okurlarımızın yazdıklarının altına imzasını atmaktan korkanlardan olmadığını biliyoruz. Bu gibi kimselerin okurumuz olması da bizi mutlu etmez. 
Sevgili Okurlar, biz okuyucusu az ve öz olan bir sanal gazeteyiz. Üstelik de Türkiye Ermeni toplumuna son yıllarda hakim olan beyaz Ermenilerin Makyavelist ve Jakoben zihniyetine karşı olan tek grubuz. Bu yüzden de sizlerden başka gücümüz yok. Arkamızda ne zengin basın, ne zengin vakıf, ne zengin destekçiler, ne ateistlikle övünen gençlerimiz ne de ulusal sol basın var. Biz Patrikliğine ve kilisesine bağlı Türkiye Ermenilerinin sözcülüğünü yapmaya çalışıyoruz.  Siz de bizlerdenseniz lütfen desteğinizi ve yardımlarınızı esirgemeyin.
Sevgili Okurlar, istediğiniz zaman haber ve yazılarınızı bize gönderebilirsiniz. İlan ve etkinliklere de kapımız açıktır.
İyi ki varsınız, iyi ki sizin gibi dostlarımız var.
Sevgiler.
Murat Bebiroğlu
Ağutso 2011
           

Yorumlar kapatıldı.