İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Serj Sarkisyan: «Ülkemiz gerçeten AB üyesi ülkeler gibi olma çabasında»

Ermenistan Cumhurbaşkanlığı konutunda bugün 29 Temmuz’da Polonya Cumhurbaşkanı Bronisław Komorowski için resmi veda töreni düzenlendi… Konuk cumhurbaşkanı Bronisław Komorowski sözlerinde ″Ermenistan’a bu ziyaret için Size derin şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Ben buradan Ermenistan’ın Avrupa’ya entegrasyon yolunda desteğin önemli ve anlamlı olduğu derin kanaatiyle uzaklaşıyorum. Biz Emenistan-Polonya ikili çok sıkı ilişkilerini de inşa edebiliriz, bunun potansiyeli var″ dedi.

********************
 Serj Sarkisyan: «Ülkemiz gerçeten AB üyesi ülkeler gibi olma çabasında»
Ermenistan Cumhurbaşkanlığı konutunda bugün 29 Temmuz’da Polonya Cumhurbaşkanı Bronisław Komorowski için resmi veda töreni düzenlendi.
Cumhurbaşkanlığı basın sekreterliğinden NEWS.am’e verilen bilgiye göre; tören öncesinde iki devlet başkanı yaptıkları kısa özel görüşme esnasında Polonya devlet başkanının resmi ziyaretinde gerçekleştirdiği buluşmalar, müzakerelere değinildi, sonuçlar özetlendi.
Konuk cumhurbaşkanı Bronisław Komorowski sözlerinde ″Ermenistan’a bu ziyaret için Size derin şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Ben buradan Ermenistan’ın Avrupa’ya entegrasyon yolunda desteğin önemli ve anlamlı olduğu derin kanaatiyle uzaklaşıyorum. Biz Emenistan-Polonya ikili çok sıkı ilişkilerini de inşa edebiliriz, bunun potansiyeli var″ dedi.
Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan iki halk arasında asırlar esnasında sıcak ilişkiler oluştuğunu ve Ermenistan’da dost ülke devlet başkanını ağırlamaktan daima mutlu olduklarını belirtti. Sarkisyan’ın ifadesiyle ülkemiz gerçeten AB üyesi ülkeler gibi olma çabasında ve bu yolda dostların desteği oldukça önemli.
http://news.am/tur/news/69521.html

Yorumlar kapatıldı.