İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni yazar ile BDP’li vekilin canlı yayın kavgası

Esayan “ Epey bir söyledi, hiçbir şey anlamadım. Çok hoş konuştunuz ama, bir siyasetçi olarak ne önerdiğinizi anlayamadım. Gerçekten boş konuştunuz. Ben bir şey anlamadım en azından.” dedi. Ermeni gazetecinin bu sözlerine oldukça bozulan BDP’nin desteklediği bağımsız milletvekili Ertuğrul Kürkçü’nün, Markar Esayan’a tepkisi sert oldu. “Sen ağzını toplar mısın?” diyen Kürkçü “Ağzınızı toplamanızı size tavsiye ediyorum. Bu lafı geri alınız. AKP’yi desteklemekten başka bir ön açıcı siyaset biliyor musunuz siz” sözleriyle Marker Esayan’a tepki gösterdi. Marker Esayan ise Kürkçü’nün bu sözleri karşısında “Evet, ben AKP’yi destekliyorum. Bu suç mu?” dedi. Kürkçü is Esayan’ı ağzından dökülen bu sözlere “ Tartışmamız bir gazeteci ile bir milletvekili arasında değil, bir AKP’li ile bir BDP’li arasında tartışmadır. O zaman böyle devam edelim” sözleriyle yanıt verdi.

Taraf Gazetesi’nin Ermeni yazarı Markar Esayan ile Mersin Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Kürkçü canlı yayından birbirine girdi.
A Haber ekranlarında Selin Ongun’un sunumuyla ekrana gelen “Bi sormak lazım”da Diyarbakır’da hain bir pusu sonucu 13 askerimizin şehir edilmesi ve BDP’nin meclisi boykot kararı masaya yatırıldı.
 Taraf’ın Ermeni asıllı gazeteci Marker Esayan, bağımsız milletvekili Ertuğrul Kürkçü’nün söylediklerinden bir şey anlayamadığını söyleyince olanlar oldu. Kürkçü’nün bir siyasetçiden çok bir vatandaş gibi konuştuğunu kaydeden Esayan “ Epey bir söyledi, hiçbir şey anlamadım. Çok hoş konuştunuz ama, bir siyasetçi olarak ne önerdiğinizi anlayamadım. Gerçekten boş konuştunuz. Ben bir şey anlamadım en azından.” dedi.
Ermeni gazetecinin bu sözlerine oldukça bozulan BDP’nin desteklediği bağımsız milletvekili Ertuğrul Kürkçü’nün, Markar Esayan’a tepkisi sert oldu. “Sen ağzını toplar mısın?” diyen Kürkçü “Ağzınızı toplamanızı size tavsiye ediyorum. Bu lafı geri alınız. AKP’yi desteklemekten başka bir ön açıcı siyaset biliyor musunuz siz” sözleriyle Marker Esayan’a tepki gösterdi.
 Marker Esayan ise Kürkçü’nün bu sözleri karşısında “Evet, ben AKP’yi destekliyorum. Bu suç mu?” dedi. Kürkçü is Esayan’ı ağzından dökülen bu sözlere “ Tartışmamız bir gazeteci ile bir milletvekili arasında değil, bir AKP’li ile bir BDP’li arasında tartışmadır. O zaman böyle devam edelim” sözleriyle yanıt verdi.
 http://www.beyazgazete.com/haber/2011/07/18/ermeni-yazar-ile-bdp-li-vekilin-canli-yayin-kavgasi.html

Yorumlar kapatıldı.