İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Cannes ödüllü Nuri Bilge Ceylan’ın ″Bir zamanlar Anadolu’da″ filmi ″Altın Kayısı″ Festivalinde gösterilecek

Uluslararası Erivan ″Altın Kayısı″ Film Festivalinde, Erivan prömiyerleri dizisinden Türk tanınmış rejisör Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes Film Festivali ödüllü ″Bir zamanlar Anadolu’da″ filminin gösterimi gerçekleştirilecek. Gösterimde Nuri Bilge Ceylan da hazır bulunacak… Uluslararası Erivan VIII. ALTIN KAYISI Fil Festivali 10-17 Temmuz tarihlerinde, Festivalin daimi dostları baş sponsor Viva.Cell-MTS ve Ermenistan Kültür Bakanlığı’nın devlet katkılarıyla gerçekleştirilmekte.
**********************
Uluslararası Erivan ″Altın Kayısı″ Film Festivalinde, Erivan prömiyerleri dizisinden Türk tanınmış rejisör Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes Film Festivali ödüllü ″Bir zamanlar Anadolu’da″ filminin gösterimi gerçekleştirilecek. Gösterimde Nuri Bilge Ceylan da hazır bulunacak.
Uluslararası ″Altın Kayısı″ Film Festivali basın merkezinden NEWS.am’e verilen bilgiye göre; Nuri Bilge Ceylan’a ilk filmi, Cannes’da gösterilen ″Yabancılaşma″ büyük şöhret getirmişti.
″Bir zamanlar Anadolu’da″ filminin başkahramanı bir doktor. Film; doktor  ile cinayet soruşturması yürüten bir savcının 12 saatlik gerilimli hikayesini konu almaktadır. Film TRT’nin de katkısıyla, Bosna Hersek ve Türkiye’nin ortak yapımı olup 64. Cannes Film Festivali’nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışacak filmler arasına girdi ve ″Jüri Büyük Ödülü″nü kazandı.
Uluslararası Erivan VIII. ALTIN KAYISI Fil Festivali 10-17 Temmuz tarihlerinde, Festivalin daimi dostları baş sponsor Viva.Cell-MTS ve Ermenistan Kültür Bakanlığı’nın devlet katkılarıyla gerçekleştirilmekte.
http://news.am/tur/news/65569.html

Yorumlar kapatıldı.