İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Haydi Çocuklar Futbol Okuluna davetlisiniz

Türk sporunun her branşında hizmet veren 71 yıllık tarihi çınar, Taksim Spor Kulübümüz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 7-10-12-14 yaş grubundaki çocuklarımıza profesyonel anlamda futbol okulu çalışmalarına kaldığı yerden başlamıştır.

Bu çalışmalar Bolu ve Bursasporun ünlü futbolcusu antrenör Minas Asa tarafından gerçekleştirilecektir. Kulübümüz öncelikle yetiştirici kulüp olmayı amaçlamaktadır.

Hedefi cemaatimizin çocuklarını spor yapmanın yanı sıra, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutup, topluma yararlı biryler yetiştirmektir.
Sporun ve sporcunun gerçek dostu olan Şişli Belediye Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün üstün gayretleri ile cemaatimizin ve Türk sporunun hizmetine sunulan Taksim Süleyman Seba Tesislerinde, Cuma günleri saat:17:00’de tüm gençlerimize açık idmanlar yapılacaktır. (Katılım ücretsiz ve herhangi bir vasıf aranmamaktadır.)  Ayrıca yenilenen tesislerimizde siz değerli ailelerimiz de huzur ortamı içinde sohbet ve diyalog kurmalarına imkan sunulmaktadır. 
Değerli halkımızdan, kulübümüz bünyesindeki bu çalışmalara gereken ilgi ve alakayı göstermelerini, sporun genç yaşta başladığını hatırlatarak, bu çalışmalarda en büyük destekçilerimizin değerli ailelerle birlikte yürütüleceğinin bilincindeyiz. Katkılarınızı ve katılımlarınızı bekler, en derin saygılarımızı sunarız.
Taksim Spor Kulübü Genel Sekreteri
 Erol Nubar Güzeldevletyan /devletian@hotmail.com

Yorumlar kapatıldı.