İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HYETERT Okurlarına…

Sevgili Okurlar,
Bütün okurlarımızın anneler gününü kutluyor, bütün annelere mutlu ve sağlıklı uzun yıllar diliyoruz.
Sizlere Hyetert ile ilgili bazı bilgiler vermek istiyoruz.Hyetert bu ay okuyucu sayısında bir ilk yaşadı. Geçen hafta günlük okuyucu sayımız tarihimizde ilk kez üç bini geçti. Bu sayı sanal bir gazete için fazla sayılmaz Ancak bizim gibi sınırlı sayıda okuyucuya hitap eden bir gazete için önemli bir sayı. Geçen yıllarda günlük okuyucu ortalaması genellikle bin civarındaydı. Bu günlerde ortalamamız 2000 civarında, hafta sonları ise okuyucu sayısı %20-25 düşüyor.

Bildiğiniz gibi Hytert’de aynı bilgisayardan bir gün içinde birden çok giriş olsa dahi o bir okuyucu olarak değerlendirilmektedir.

Değerli Okurlar, elimizde olmayan nedenlerle Hyetert’i değiştirmek zorunda kaldık. Kabul etmek gerekir ki biz de yeni sayfaya uymakta epeyce zorlandık. Hyetert blogspotun pek çok avantajının yanında eskiye göre eksiklikleri de var. Bu konuda en çok ziyaretçi defteri sayfası zorladı bizi. Arkadaşlarımız uzun uğraştan sonra sorunu çözdüler ama nedense bu sayfanın eski kullanıcıları çoğu hala bu sayfayı kullanmaya başlamadı.

Sevgili okuyucular, Ziyaretçi Defterini şöyle kullanabilirsiniz: Hyeter ana sayfanın sol yanında bulunan HYETERT KISAYOLLAR başlıklı bölümde HyeTert Ziyaretçi Defteri Yaz  başlığına tıklayıp açın. Açılan Hyetert grup sayfasına istediğiniz mesajı yazıp bize gönderin. Eskiden olduğu gibi mesajınız bizim onayımızdan sonra yayımlanacaktır. Ziyaretçi Defterini okumak için de aynı başlık altında göreceğiniz  HyeTert Ziyaretçi Defteri Oku bölümüne tıklayarak yayımlana bütün yazıları grupta okuyabilirsiniz. Sayfaya girerseniz Ohannes Conkar arkadaşımızın anılarını okuyabilirsiniz.

Hyetert’e yayımlanmasını istediğiniz vaftiz, düğün ve ölüm ilanlarını info@hyetert.com adresine gönderirseniz ilanlar bölümünde yayımlanır. Fotoğraf gönderilirse onu da yayımlayabiliriz. İlanları okumak için de Hyetert Kısayollar başlığının altında bulunan HyeTert İlanlar bölümüne girmeniz yeterli olacaktır.

Sevgili Okurlar, Hyetert her gün Avustralya’dan Kanada’ya kadar en az on ülkedeki okuyucularımız tarafından izleniyor. Türkiye’de de pek çok önemli izleyicimiz var. Azınlıklarla ilgili resmi makamların da Hyetert’i izlediğini söyleyebiliriz. Diğer taraftan Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob II’nin (Rab onun yardımcısı olsun) destek ve teşvikiyle kurulan bir sanal gazete olarak, pek çok din adamımız tarafından da izlendiğimizi biliyoruz.

Sevgili Okurlar, Öncelikle yazılarımızı zaman zaman açıkça kaynak belirterek yayımlayarak, Hyetert tanıtımına çok yardımcı olan değerli gazeteci ve yazar Rober Haddeciyan yönetimindeki Nor Marmara gazetesinin tüm yönetimine teşekkür etmek isteriz. Sürekli olarak bize haber gönderen başta Sayad Kuyumcuyan, Harutyun Tersakyan, Armen Hrant, Sarkis Adam beyler olmak üzere tüm okuyucularımıza teşekkür ederiz. Lütfen siz de yayımlanmasını istediğiniz haber ve etkinlikleri bize gönderin. Bize ulaşmak için info@hyetert.com adresine mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Her türlü görüş ve eleştirilerinizi bekliyoruz.

Sevgili Okurlar, Bu uzun yazıyı okumak zahmetine katlandığınız için teşekkür ederiz. Lütfen bizden desteğinizi esirgemeyin, üye olduğunuz gruplara Hyetert’i duyurun.

İyi ki varsınız.

Sevgi ve Saygılarımızla.

Hyetert Adına  Murat Bebiroğlu

Mayıs 2011

Yorumlar kapatıldı.