İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türkiye’de İlk Ermenice Klipi Hakan Çelik Yayınladı

Cumartesi günü büyük bir keyif ve gurur ile değerli ses sanatçımız sevgili Sibil Pektorosoğlu’nun “namag” adlı parçası için hazırlamış olduğu klipi seyrettik. Posta gazetesi yazarı ve Kanal 24’ün hafta sonları yayınlanan “Moderatör” adlı programın yapımcı ve sunucusu Hakan Çelik’in kendi programında sunduğu klip Türkiye’de  çekilen ve televizyonda yayınlanan ilk Ermenice klip unvanını da kazandı.

Sibil’in “NAMAG” Parçasının Klibi Geçen Haftadan Beri Yayında

Marmara 22 Nisan 2011
Cumartesi günü büyük bir keyif ve gurur ile değerli ses sanatçımız sevgili Sibil Pektorosoğlu’nun “namag” adlı parçası için hazırlamış olduğu klipi seyrettik. Posta gazetesi yazarı ve Kanal 24’ün hafta sonları yayınlanan “Moderatör” adlı programın yapımcı ve sunucusu Hakan Çelik’in kendi programında sunduğu klip Türkiye’de  çekilen ve televizyonda yayınlanan ilk Ermenice klip unvanını da kazandı. Hakan Çelik bundan önce de Sibil Pektorosoğlu’nu programında konuk etmiş, onunla çok başarılı bir sohbet yapmış ve CD’sinden örnekler sunmuştu. Bu sefer de klipi yayınlamadan önce sanatçımızla telefon ile bağlantı kurdu ve kendisiyle kısa bir söyleşi yaptı. Söyleşi sırasında Hakan Çelik’in de bu klipi yayınlamaktan ne kadar mutlu olduğu, bu türden gelişmelerin halklar arasında kardeşlik, sevgi ve anlayış hislerini pekiştireceğine olan umudu açıkça belli oluyordu. Klip yayınlandıktan sonra da Hakan Çelik şimdi onun artık ABD, Ermenistan, Kanada ve Avrupa ülkelerinde de yayınlanacağını umduğunu belirtti. Ayrıca değerli gazeteci Posta gazetesinde aynı gün yayınladığı köşesinde de klipi yayınlayacağını yazdı ve Sibil için  “kültürlerarası diyaloga katkı sağlayan çok yetenekli bir isim, desteklenmesi halinde dünya müzik piyasasında çok iyi noktalara gelebileceğini düşünüyorum” ifadesini kullandı.
Hovhannes Şiraz’ın sözleri üzerine Majak Toşigyan’ın bestesini yaptığı bu olağanüstü güzel parça Sibil’in geçen Kasım ayında çıkarmış olduğu “Sibil” adlı CD’sinin en sevilen parçalarından biriydi. Çekilen klipte şarkının sözlerine uygun olarak bir aşk hikayesi anlatılıyor. Rüyasında sevdiği erkeğin bir başka kadınla ilişkisi olduğunu gören genç kız, daha önce yazmış olduğu aşk mektuplarını yakıyor.
Mantis Filmden Özkan Aksular’ın çektiği klip gerçekten çok başarılı. Şüphesiz parçanın güzelliğinin yanında Sibil’in muhteşem yorumu ve güzel sesi bu başarıyı sağlayan en önemli etkenlerden biri. Bu arada Sibil Pektorosoğlu’nun sadece ses ve yorum olarak değil görüntü olarak da son derece başarılı bir çizgi çizdiğini belirtelim.
Hakan Çelik’i ve sevgili Sibil’i kutluyor, bizlere böylesine bir keyif yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.

Yorumlar kapatıldı.