İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli Spor Kulübünden Haberler

Şişli Spor Kulübü lokalinde yapılacak olan Türkiye Satranç Ligi Marmara grubu Şampiyonası bu hafta sonu başlayacak. Şişli Spor Kulübünün ev sahipliğindeki şampiyonaya toplam 6 takım katılacak… Şişli genç erkek basketbol takımı ligdeki 6. maçını da kazanarak namağlup liderliğini sürdürdü.

SATRANÇ:
Şişli Spor Kulübü lokalinde yapılacak olan Türkiye Satranç Ligi Marmara grubu Şampiyonası bu hafta sonu başlayacak. Şişli Spor Kulübünün ev sahipliğindeki şampiyonaya toplam 6 takım katılacak.9-10 Nisan ve 29 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan karşılaşmalar sonucunda ilk 3 takım Temmuz ayı başında Konya da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacak.
Şişli spor kulübü bu sene 2 önemli transfer ile takımını güçlendirdi. Ermenistanlı sporcular Lilit Mıkırtician ve Hrant Melkumyan bu sene Şişli Spor Kulübünün başarısı için Şişli forması giyecekler.
Bu hafta Şişli ilk olarak Cumartesi günü saat 15:00 de Modaspor takımı ile Pazar günü ise sabah seansında saat 10:00 da Dobrucaspor ve akşam seansında ise saat 16:00 da Büyükçekmece takımları ile karşılaşacak.
BASKETBOL:
Şişli genç erkek basketbol takımı ligdeki 6. maçını da kazanarak namağlup liderliğini sürdürdü. Şişli gençleri Arda Erol takımını 73-64 mağlup etti.
Şişli Küçük erkek takımı da TED takımını 52-35 mağlup etti.

Karun Kovan  karunkovan@ttmail.com

Yorumlar kapatıldı.