İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hyetert’den Haberler

Değerli Okurlar,
Önce, site değişikliğine, bazı eksiklerimize rağmen bizi izlemeye devam ettiğiniz için teşekkür ederiz. Geçen hafta ilk defa günlük okur sayımız 1900’ü geçti. Bu okur sayısının çok az olduğunu biliyoruz ama bizim gibi mütevazı bir site için çok önemli. Değerli Okurlar, eski sitemizin yetersiz kalması nedeniyle bu bloga geçme kararı verildi. Yeni blog eski siteden çok farklı. haber kaydetmekten, makale ve ilanlara kadar her şey çok değişik. Çok istenen Ziyaretçi Defteri ve ilanlar sorunu nihayet çözüldü. Linkler arasında Hyetert Ziyaretçi Defteri ve Hyetert İlanlar linklerini görebilirsiniz.

Hyetert yönetimdeki uzman arkadaşlarımız ilanlar ve ziyaretçi defteri için, iki blog açtı. Hyetert ana sayfasında solda linkler arasında ilanlar ve ziyaretçi defterine link verildi. Sizlerden en çok gelen şikâyeti ziyaretçi defterinin olmamasıydı. Bir blog da ziyaretçi defteri için açıldı. Ziyaretçi defterine mesaj göndermek için
 hyetert_ziyaretci@yahoogroups.com
adresine e-posta gönderebilir
 http://groups.yahoo.com/group/hyetert_ziyaretci/post
adresinden mesaj yazabilirsiniz. Mesaj göndermek ve ziyaretçi defterini takip için üye olmak zorunlu değildir.
http://groups.yahoo.com/group/hyetert_ziyaretci/messages
Değerli Okurlar,
Yeni blogda haber ve yazılarla ilgili yorum yapma imkânı var, eski sitede yoktu. Burada da bazı sorunlar var. Öncelikle yorumları edit etme imkânımız yok. Bu yüzden de yazılar gönderildiği gibi çıkıyor, biz yazıları Türkçe fontlara çeviremiyoruz.
Sevgili okurlar, sanal gazetemize haber göndererek destek veren pek çok fahri muhabirimiz var. Huzurlarınızda onlara çok teşekkür etmek isteriz. Her gün rss yoluyla birkaç bin haber arasından bizimle ilgili haber ve makaleleri seçip Hyetert’e alıyoruz. Genel olarak Türkçe haber ve makaleleri seçiyoruz. İstisnai olarak İngilizce ve Ermenice haber ve makaleler de kullanıyoruz. Bize gönderilen ya da Hyelist gruba gönderilen etkinlikleri ve yayımlanması istenen etkinlikleri yayımlıyoruz. Ne yazık ki eski sitede olduğu gibi etkinlikler belli bir süre sayfa başında dönmüyor.
Hyetert, güçlülerin haksız hukuksuz girişimlerine, Patrikliği  yıpratmalarına, kişisel tatmin uğruna toplumu başsız ve lidersiz bırakanlara karşı oldu ve olmaya devam edecek. Bizim gücümüz sadece haklılığımız ve tabi sizlersiniz.
Bu nedenle bize eleştiri ve görüşlerinizi yazın, çevrenize Hyetert ismini duyurun.
Bütün okurlarımızı saygı ve sevgiyle kucaklıyor, mutluluklar diliyoruz. İyi ki varsınız.
HYETERT
  

Yorumlar kapatıldı.