İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Haaretz: İsrail, vatandaşlarına Ermenistan’a gitmeme uyarısında bulundu

İsrail, Hizbullah liderlerinden İmad Mugniye’nın öldürülmesi yıl dönümü nedeniyle vatandaşlarından aralarında Ermenistan’ın da bulunduğu bazı ülkelere seyahat etmemelerini istedi.İsrailli vatandaşlarının seyahat etmemeleri istenen ülkelerin arasında Ermenistan, Mısır, Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan ve Venezuela da bulunuyor. 

——-

 İsrail, Hizbullah liderlerinden İmad Mugniye’nın öldürülmesi yıl dönümü nedeniyle vatandaşlarından aralarında Ermenistan’ın da bulunduğu bazı ülkelere seyahat etmemelerini istedi.
Haaretz gazetesine göre, İsrail’in Terörle Mücadele Bürosu, Hizbullah liderlerinden İmad Mugniye’nin ölümünün yıldönümünün hemen öncesinde “artan terör saldırıları tehdidi” nedeniyle İsrail vatandaşlarına seyahat uyarısında bulunuldu.
İsrailli vatandaşlarının seyahat etmemeleri istenen ülkelerin arasında Ermenistan, Mısır, Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan ve Venezuela da bulunuyor.
İmad Muginiye, 2008 yılında arabasındaki patlama sonucunda hayatını kaybetmişti. Hizbullah, saldırıdan İsrail’i sorumlu tutarken İsrail bu suçlamayı reddediyor. (anka)
 http://www.tert.am/tr/news/2011/02/11/haaretz/

Yorumlar kapatıldı.