İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HASAT – HARVEST

Ayda Erbal’ın yazıp yönettiği ilk kısa film Hasat-Hervest’in Galası 20 Ocak Perşembe günü saat 19.30’da Cezayir Salonunda.

Ayda Erbal’in Notu:
Sevgili Okurlar,,
Ağustos ayında Hyelist üyelerinin de katkılarıyla çektiğimiz ilk kısa filmimiz Hasat’i  20 Ocak  Perşembe günü saat 7.30’da göstereceğiz. Bu benim ilk yazıp / yönetme denemem, o yüzden mümkün olduğunca çok insandan geri duyum almak istiyorum.
Filmin sinopsisine su adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.facebook.com/group.php?gid=117893984928721
Davetin detayları ve LCV içinse Facebook hesabiniz varsa şuradan ulaşabilirsiniz.
http://www.facebook.com/event.php?eid=117864148284927
Eğer katılabilirseniz çok mutlu olacağız… Bu sayede kaç senedir görüşemediğim Hyelist üyeleriyle de görüşebilmeyi umuyorum.
Siz katılamayacaksanız bile ilgileneceğini düşündüğünüz arkadaşlarınıza yukarıdaki ikinci linki gönderirseniz çok makbule geçer…
Sevgiler, selamlar,
Ayda
AÇIKLAMALAR:
Oğlunda nadir görülen bir kemik hastalığı olan Yusuf şehir çöplüğünde sözleşmeli ayrıştırıcı olarak çalışmaktadır. Bir gün olgunun hastalığı için para bulmak üzere köye gidiyorum diye evden ayrılır. Gittiği yerden geri döndüğünde Yusuf eski Yusuf değildir artik, eksilmiştir.
Yusuf, whose son suffers from a rare bone disease, works as a separator at the city dump. One day he leaves home to go to his village in order to find money for his son’s condition. On the way back from his trip he is not the same Yusuf anymore, he is lesser.
Gizlilik Türü:Açık: Tüm içerik herkese açıktır..
İletişim Bilgileri
.E-posta:harvesthasat@gmail.comYer:Tutun Deposu
Taksim, Turkey.Son Haberler
Haberler:Gala @ Cezayir Meeting Halls in Istanbul.
Sevan Ataoğlu – Produktör – Producer
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Sinema TV ana sanat dalından mezun olan Sevan Ataoğlu, 1989-1996 yılları arasında çeşitli radyo ve televizyon kurumlarında haberci, program yapımcı yardımcısı, film sektöründe yönetmen asistanı gibi görevler aldı. 1996-2004 yılları arasında ise Türkçe-Ermenice haftalık Agos gazetesinde önce muhabirlik, ardından editörlük yaptı. Halen serbest olarak grafik tasarım-uygulama, kısa metraj ve belgesel film yapım ve yönetimi, konser organizasyonları gibi alanlarda varlık göstermektedir. Anadolu Ermenileri tarihi, doğu vurmalı çalgıları ve yemek yapmak yarı profesyonel ilgi alanlarıdır.
Deniz Buga – Yardımcı Yönetmen – Assistant Director
Deniz Buga 1982’de İstanbul’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi’nde sosyoloji, tarih ve sinema okudu. Boğaziçi’nde okurken ulusal dergiler için film yazıları yazdı, film setlerinde çalıştı ve ilk kısa filmlerini çekti: Kardeşler (2003) ve Uyku (2005). Ortaklarıyla birlikte Studio 4 İstanbul adlı yapım şirketini kurdu. 2006’da New York Üniversitesi Tisch Sanat Okulu’nun Film Prodüksiyonu bölümüne kabul edildi. Son kısa filmi Çarşambalar (2008) San Sebastian’da gösterildi ve Jüri Özel Mansiyon Ödülü’nü aldı. Şu anda Körfez adlı ilk uzun metraj filminin çalışmalarını sürdürüyor.
Ayda Erbal – Senarist – Yönetmen – Script Writer – Director
Ayda Erbal aralarında ODTÜ, Bilkent, Columbia U. ve NYU gibi üniversitelerin de bulunduğu bir takım okullarda okudu, öğretti, hala okuyup, yazmaya ve öğretmeye çalışıyor. Şu anda NYU Siyaset Bölümü’nde doktora öğrencisi ve değişmeli olarak “Orta Doğu’nun Uluslararası İlişkileri” ve “Demokrasiler ve Diktatörlükler” adlı lisans derslerini veriyor. Erken dönemde yazdığı kısa öykülerinin toplandığı “Son Kullanma Tarihi Geçmiş Aşklar” adında İletişim Yayınları’ndan çıkmış bir kitabı da bulunan Erbal 2000-2003 tarihleri arasında Agos gazetesinde köşe yazarı ve muhabir olarak çalıştı. Set fotoğrafçılığı dışında özellikle NYU Tisch School of Arts bağlantılı prodüksüyonlarda çeşitli kademelerde set işçiliği yapmakta olan Erbal aynı zamanda çok dilli Orta Doğu müzikleri yapan NOUR grubunun da solisti ve ikinci perküsyoncusu.
http://www.myspace.com/nourmusic
.E-posta:harvesthasat@gmail.comYer:Tutun Deposu
Taksim, Turkey. Son Haberler
Haberler:Gala @ Cezayir Meeting Halls in Istanbul.
Adı :HASAT – HARVEST
KATEGORİ: Eğlence ve Sanat – Filmler
Açıklama: Yusuf: Mehmet Ünal
Durdane: Sinem Ocalir
Mahmut: Fatih Genckal
Ferhat: Sevag Erbal

Yorumlar kapatıldı.