İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hayko o görüntülere dava açacak

Hayko o görüntülere dava açacak
Habertürk TV’de Ceren Akdağ Şahin’in ‘Hayatın İçinden’ programına konuk olan Hayko Cepkin, sahnede seyirci yumrukladığı görüntüleri yayanlara dava edeceğini açıkladı
Sahnede seyircisini yumrukladığı görüntülerle internete düşen Hayko Cepkin, Habertürk TV’de Ceren Akdağ Şahin’in ‘Hayatın İçinden’ programına konuk oldu ve bu görüntülerle ilgili olarak tehdit ve şantaja maruz kaldığını açıkladı. Bu görüntüleri internete kimin koyduğunu bulduğunu ve dava açmayı düşündüğünü söyleyen Hayko Cepkin, “Beni yıldıramazlar!” dedi.

TEKLİF GELİRSE EUROVISION’A KATILMAK İSTİYOR
Ermeni asıllı müzisyen Eurovison’da Türkiye’yi temsil etmek için üç yıldır adının geçtiğini fakat henüz kendisine resmi bir teklif yapılmadığını, teklif geldiği takdirde seve seve katılacağını söyledi. Başarılı müzisyen “Düşünsenize Ermeni asıllı bir Türk vatandaşı olarak Türkiye’yi temsil etmek güzel olacaktır. Ancak müziğime ve tarzıma müdale ettirmeyi düşünmem” dedi. Cepkin, Ermeni Diasporası’nın kendisiyle bağlantıya geçmediğini ve geçemeyeceğini söylerken, “Diaspora olmadık isteklerde bulunuyor. Bu Türkiye’deki Ermeni toplumunun yaşamını etkiliyor” şeklinde konuştu.

Yorumlar kapatıldı.