İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Korkunç komplo!  Yağmur Atsız

Korkunç komplo!

Şu ahlâksız Steven Spielberg`le hempâsı Tom Hanks nihâyet cibiliyetlerini gösterdiler

Yağmur ATSIZ

Şu ahlâksız Steven Spielberg`le hempâsı Tom Hanks nihâyet cibiliyetlerini gösterdiler. Ben zâten hep biliyordum ama kendi etekleri ayaklarına bizzat dolansın diye bugüne kadar bekledim. Siz nâmussuzluğa bakınız! Bu iki kafadar `The Pacific` diye bir tv savaş dizisi çekiyorlar ve orada askerlerden biri arkadaşına âilesinin aslen İzmirli olduğunu ve 1922`de Türkler şehri istirdâd edip yakınca kaçmak zorunda kaldıklarını anlatıyor. Anadan doğma Türk düşmanı bu pezevenklerin hepsi. Anlata anlata dilimde tüy bitdi ama dinleyen kim? Üstelik gaflete düşerek (MAAZALLAH!!!) bu rezilliği Türkiye`de de göstermeğe niyetleniyormuşuz. Hadi, son bir kere daha kafalarına vura vura tekrarlayayım ki günah benden gitsin:

Behey odun kafalılar!

26 Ağustos-9 Eylül 1922 târihleri arasında Mustafa Kemâl adında biri tarafından Türk Ordusu`nun kanlı bir muhârebe sonucu Yunanlıları yenerek İzmir`e girdiği iddiası kuyruklu bir yalandır! Türkler İzmir`e savaşarak değil neş`eli şarkılar terennüm ve raksederek ziyâretde bulunmuşlardır. Zâten Mustafa Kemâl adı verilen ve bilim adamları arasında sâhiden yaşayıp yaşamadığı bile tartışma konusu olan şahıs da, eğer sâhiden yaşadıysa, o günler, çok medhini işitdiği İzmir`e itişip kakışmak için değil şöyle ağız tadıyla bir rakı içmek için uzanmışdı. Resmî kaynaklara göre (Prof. Klaus Kreiser/Prof. Christoph K. Neumann`Die kleine Geschichte der Türkei`, Philipp Reclam jun. Stuttgart, 2003) Mustafa Kemâl diye adlandırılan şahsın İzmir`e muvâsalat etdiği ve sözümona onbinlerce Müslüman tarafından çılgınca tezâhüratla karşılandığı rivâyet edilen 10 Eylül 1922 ile 3 Ekim 1922

târihleri arasında canlarını kurtarabildikleri palavrası öne sürülen tam 221 160 Rumun gemilerle Yunanistan`a âid Ege adalarına yâhut Kara Yunanistanı`na taşındığı iftirâsı ise artık… tövbe, tövbe… Bunlar adamı dinden îmandan çıkarırlar, be! Gerçek, Türk askerlerinin, kalbleri kırıldığı için Anadolu`yu terk etmek isteyen Rumların ellerine eteklerine sarılarak lütfen gitmemelerini ricâ etdikleri şeklindedir. Bunu inkâr edense mel`unun tekidir!

İşte tam o sırada Türkler bir de yangın çıkarmış gûyâ ki talan kolay olsun! Ben Türklerin Rumlar gidiyor diye derdlerine yanmak için mum yakarken bir kız çocuğunun sol işâret parmağını hafifçe kızaracak şekilde kibrite tutduğunu işitmişdim. Meğer o ara iki üç de ev ateş almış ama böyle bir hergeleliği ancak Ermenilerin yapabileceğini de hemen tahmîn edivermişdim. Nitekim dün öyle olduğu açıklandı. Başka kim yapacakdı ki! Kalıbımı basarım Yahudiler de erkete durmuşdur. Türk itfâiyeciler imdâda gelirken önlerine engel çıkarmak için filan.

Benim kesin inancım 6/7 Eylül hâdiselerini de Ermenilerin sahneye koyduğu yolundadır. Rumların mallarına göz diken ve onları zâten kıskanan Yahudiler bu sefer de Ermenilere yardımcı olmuşlar ondan sonra, teessüründen hüngür hüngür ağlayan Türklerin canhıraş feryadları arasında 60 000 kadar Rum daha Türkiye`yi terk etmişdir. Kendini bilen aklı başında Türkler bunun hesâbını Ermeni ve Yahudilerden sormalıdır.

O Spielberg ve Hanks alçaklarının da alacağı olsun!

Ulan, birer Atatürk filmi seyredin de hidâyete erin, Hıyarağaları!

Yorumlar kapatıldı.