İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenicemizle, Dilimizle ilgili söyleşi – II

Değerli Arkadaşlar 
Konuyla ilgili bir önceki iletimde, soz konusu soylesinin Bezciyan Derneginde yapilacağini belirtmiştim ancak talep gereği dernek salonumuzun yetersiz kalabileceği dusuncesi ile söyleşi yeri yine Bezciyan bünyesinde Surp Astvadzadzin Patriklik Kilisesi Kazaz Artin Amira Bezciyan Salonu olarak değiştirilmiştir.
Bilginize.
Nazaret Davityan

Ermenice Nerede Atölye Çalışması;
Bezciyan Okulundan Yetişenler Derneği 19.04.2009 Pazar saat 14.30’ da Kumkapı Kazaz Artin Amira Bezciyan salonunda “Ermenice Dili Nerede?” isimli bir atölye çalışması yapacaktır.
Ermenice dilinin Farklı Lehçeleri ile konuşanlar, Ermenice eserleri Türkçe’ ye kazandıranlar, Ermenice öğreten profesyoneller, bilip de Ermenice konuşmayanlar, bilmedikleri halde konuşmak için can atanlar, Ermenice konuştuğunu yıllar sonra keşfedenler, Ermenice’ nin yıllar içerisinde kaybettiklerini bizzat yaşayanlar ile bir Atölye çalışması yapacağız.
Herkes davetli; Gelenlerin zenginleştireceği günümüz Ermenice ağacının dallarındaki yemişlerle tatlanacak, Ermenice’ nin yaşaması bizim çocuklarımıza borcumuz gelin nasıl ödeyebiliriz söyleşelim.
B.O.Y.D.

Yorumlar kapatıldı.