İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER

SPOR OKULLARI:

Basketbol,voleybol ve satranç spor okulları bu hafta başlıyor.

Şişli spor kulübü ve Dadyan okullarında sabah 09:00 akşam 19:00 arasında basketbol ve voleybolda deneyimli antrenörler nezaretinde yapılacak spoe okullarına geniş bir katılım bekleniyor.

Geçen hafta Yeşilköy ve Dadyan okullarında spor okulları ile ilgili bir panel düzenlendi. Panele kulüp yöneticileri ,antrenörler ve sporcular katıldı.Panelde sorulan soruları doğru bilen 2 şer öğrenci ücretsiz olarak 1 sene spor okullarına devam etme hakkı kazandı.Önümüzdeki hafta Sahakyan okulu ile devam edecek paneller zincirine tüm okullarda devam edilmesi düşünülüyor.

BASKETBOL:

Basketbol A takımı yaptığı hazırlık maçında Türkiye yıldız milli takımını 52-47 yendi.

Basketbol milli takımları altyapı sorumlusu Nihat İziç in de izlediği maçta Türk milli takımında Şişli kulübü eski başkanlarından Raffi Kaspar ın oğlu Kevin Kaspar da başarılı oyunu ile dikkat çekti.

Şişli A takımının deplasmanlı ligdeki ilk maçına 11 Kasım da çıkacak.

VOLEYBOL:

Şişli A bayan voleybol takımı hazırlıklarına devam ediyor.Haftanın 5 günü yoğun bir tempoda çalışan voleybolcular Türkiye 2. liginde üst sıraları zorlamayı hedefliyor.Şişli bayanları ilk maçlarında 29 Ekim pazar günü Çanakkale belediyesi takımı ile saat 14:00 de burhan felek spor salonunda karşılaşacak.

Genç kız takımı yaptığı 3. maçta Emlakbank takımına 3- 2 yenildi.

Küçük kız takımı ise Sarıyer e 3-0 mağlup oldu.

Yorumlar kapatıldı.