İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Atlantiğin ötesi!

Ruhat Mengi

Ermeni soykırımı iddiasına karşı bir Türk mitingi düzenlenmiş New York’ta… Ve bir vatansever, ismi de uygun; Suat Vatansever kalkmış, Türkiye’den mitinge katılmak üzere 3 günlüğüne New York’a gitmiş.

“Bir de ne göreyim” diyor, “150-200 civarında Türk vardı, onları susturmak, protesto etmek için gelen Ermeni grup daha kalabalıktı”…

“Olabilir” diyorsanız eğer, bir de sebebine bakın; miting Fenerbahçe-Galatasaray maçına denk gelmiş. Türklerin gelmeme nedeni TV’den onu izlemeyi tercih etmeleriymiş.

Olay budur arkadaşlar… Bunun için onlar yalana inandırabilir, biz gerçeği anlatamayız. Onlar susturur, biz susarız.

“Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır” demiş bir bilen… Herhalde maç seyrederek de tırmanmamıştır.

Bu arada Suat Vatanseverin uçakta gördüğü ve “herkesten daha Müslüman olduğunu iddia edenlerden” bir grup da orada imiş ve bir Türk öğrenci konuşma yaparken “Yaşa, nurol” diye bağırarak alay etmiş, sonra da gitmişler.

“Ermeni ve Rum kiliseler toplumu bir arada tutabilmek için sürekli ulusalcılığa sahip çıkarken bizim İslamcılar ulusalcılığa her nedense karşı” diyor Vatansever… Ve onun maili “Holdwater” takma adıyla Türkiye’nin soykırım yapmadığını kanıtlamaya çalışan bir Amerikalı tarafından internette yayınlanıyor.

İşte bir Amerikalı ve işte biz Türkler. Ne diyorsunuz?

Yorumlar kapatıldı.