İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ERMENİSTAN DEVLET DANSÇILARININ GÖSTERİSİ

Patrik II. Mesrob Hazretleri, 13 Şubat 2006, Pazartesi, saat 21:00’de, Ermenistan Devlet Dans Topluluğu ile Esayan Okulundan Yetişenler Derneği bünyesindeki Maral Müzik ve Dans Topluluğu’nun Atatürk Kültür Merkezi’nde ortaklaşa gerçekleştirdikleri gösteriyi izledi.

Maral Topluluğunun dileği üzerine, Ermenistan Devlet Dans Topluluğunu resmen Türkiye’ye davet eden Patrik Hazretleri, gösteriyi büyük bir beğeniyle izledi. Ruhani Kurul Başkanı Episkopos Aram Ateşyan, Patriklik Kalem Müdürü Rahip Zakeos Ohanyan, Rahip Zadig Babikyan, Ermeni Katolik Kilisesi’nden Rahip Hagopos Çopuryan ve Rahip Sarkis Ermen’in de izledikleri gösteri yaklaşık ikibuçuk saat sürdü.

Sunuculuğu Ani Drameryan’ın yaptığı gösteride, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Vazgen Barın’a ve Ermenistan Devlet Dans Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Gagik Garabedyan’a ve Maral Müzik ve Dans Topluluğu Dans Genel Yönetmeni Garbis Çapkan’a birer plaket sunuldu.

Toplam 22 farklı dansın sahnelendiği gösteriyi izlemek için gelenler salonu tamamen doldurmuşlardı. Esayan Okulundan Yetişenler Derneği’nin prodüksiyonu olan gösteri son olarak 15 Şubat 2006, Çarşamba, saat 21:00’de sahneleniyor.

Yorumlar kapatıldı.