İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Öfke Türk´e küfredenin el üstünde tutulması yüzndendir!

Arslan Tekin

Avrupa”nın birçok ülkesinde “Türkler Ermenileri soykırıma uğratmamıştır!” diyemezsiniz. Hemen mahkemeye çekerler. İfade hürriyetinin sınırı onlarda “Türkler Ermenileri kesmiştir!”, dedikten sonra başlıyor… Nasıl mı? Siz önce “Türkler Ermenileri kesmiştir!” diyeceksiniz, ardından nasıl kestiğinin(!) metotları üstünden yorum yapacaksınız. İfade hürriyetiniz budur!

O. Pamuk denen adam Türkleri katil göstermesinin neresi ifade hürriyeti! (Bu adamın adını ne zaman yazmak zorunda kalsam hakikaten çok öfkeleniyorum! Bu da benim ifade hürriyetim!)

Üç gündür gazeteleri dikkatle tarıyorum… Türk milletiyle hesabı olan malûm zevat fikriyatına ve meşrebine halel getirmemiş! Şişli Adliyesi”ndeki hâdiseleri fırsat bilerek yine halkımıza yüklenmiş. İnsanlarımızın protesto hakkını kullanmasına bile tahammül edememişler.

12 Eylül öncesi “devlet”in âcizliği yüzünden nasıl halk kendisini korumak mecburiyetinde kaldıysa, şimdi de yine devleti yönetenlerin vurdumduymazlığı, ülkenin asıl sahibi Türkleri yok saymaları; AB”cilerin pervasızlığına, Türk düşmanlığına boyun eğişleri halkımızın kendisini savunma noktasına getirmiştir.

***

O. Pamuk haklıysa neden halk ona destek vermedi? Neden adliye önüne gelip “Yaşa! Boravo!” demedi? Neden halkın öncüleri Türk düşmanlığı yapanları protesto etti? Protestocular organize değildi… Eğer dernekler meseleye el atsaydı yer yerinden oynardı.

Kanun koyuyorsunuz ama Türk düşmanları yine istediklerini elde ediyorlar. Kanunları işlemez hâle getiriyorlar. O. Pamuk”a destek için Şişli Adliyesi”ne gelen “Türkler Ermenileri soykırıma uğratmıştır.” tezinin ateşli savunucusu Ermenice de yayınlanan “Agos” gazetesinin genel yayın müdürü Hrant Dink, dikkatten kaçan bir söz söyledi: “Orhan Pamuk da, ben de popüleriz. Bu suçlardan kurtuluruz ama başkaları?”

O da “zehirli kan” meselesinden altı ay hapis cezası aldı. O. Pamuk da, kendisin de kurtulacak. Bunu biliyor. Sonra daha pervasız olacaklar ve artık Türkiye içinde de dışında da istedikleri gibi konuşacaklar, istedikleri gibi halkımıza küfredecekler… Öyle bir yol açılacak ki, küfredenler Batıda el üstünde tutulduğu için sayıları artacak… İnsanlarımız da onların küfürlerin işite işite kahrolacak… Sonra bir yerde patladığında kabalıkla, fikir hürriyetini engellemekle, tahammülsüzlükle suçlanacaklar.

Siz halkımızın irfanının farkında değilsiniz. Her şeyi görüyor, biliyor ve idrak ediyor.

Şişli Adliyesi önünde, o insanlarımız isteselerdi başka türlü zarar verirlerdi. En fazla öfkelenen minibüsü yumruklamıştır.

***

“Batı ne der?”, “Dünya bizi nasıl görür?” sözleri hiç umurumda olmamıştır… İnsanlarımızın da umurunda değil… O Batı halkımızın protestosunun ne manaya geldiğini düşünmedikçe, ben onların ne diyeceğini hiç düşünmem!

Türklüğümü aşağılayan, beni katil gösteren adamlar dersini almalı ve bir daha konuşamayacak duruma gelmelidirler. Eğer kanunlar işletilmezse, kimsenin duygusuna engel olamazsınız. Öfke, kanunların işletilmemesi, Türklüğümü aşağılayanların el üstünde tutulması yüzündendir.

Bunu söyle bilin!

Masonlar O. Pamuk hakkında ne düşünüyorlar?

Masonlar derneklerini herkese açmalıdır. Birçok defa yazdım. Mason derneğinin yeni genel kurulu yapılmış ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Asım Akin büyük üstat seçilmiş. Yeni üstat açıklık politikasını sürdüreceklerini söylüyor… İnşallah!

Yeni Üstat diyor ki:

“Hepimiz insanlığı yüceltmek için varolduğumuzu kabul ediyoruz. Ve bunun kötü bir niyet olmadığını da görüyoruz. Bu nedenle bütün gücümüzle şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da toplumumuzda oluşmuş olan bu negatif görüşü düzeltmek için uğraşacağız. Kendimizi topluma tanıtmak, yanlış algılanmış olmaktan dolayı çektiğimiz sıkıntıları bir parça azaltmak amacıyla açıklık politikasını sürdürmek hedefimiz olacaktır.”

Göreceğiz.

Önlerinde bir mesele var şimdi:

Malûm kesim kabul etmiyor ama Türkler de insan! O. Pamuk denen adam Türkleri katil göstermek istemiş ve töhmet altında bırakmıştır. Emelleri madem ki insanlığı yüceltmek, Masonların yeni büyük üstadı, açıklık politikaları icabı bu kişinin sözlerine katılıp katılmadığını söyleyebilir mi? Türkiye çalkalanıyor, büyük infial var ama Masonların bu hususta ne düşündüklerini halkımız bilmiyor. Açıklık politikalarının icabı bizleri tenvîr ederlerse seviniriz!

Yorumlar kapatıldı.