İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER

VOLEYBOL:

Şişli A bayan takımı Yalovada düzenlenen turnuvanın son 2 maçında Türkiye 1. liginin şampiyonluk adaylarından Güneş Sigorta ve Beşiktaş takımlarına 3-0 lık skorlarla mağlup oldu.Turnuva boyunca hafif sakatlıkları bulunan Brezilyalı Rossana ve Bulgar Yanitza yı oynatamayan Şişli bayanları genç bir takımla mücadele etmelerine karşın rakipleri ile başabaş oynayarak tecrübe kazandılar.

Şişli bayan takımı Çeşme belediyesinin düzenlediği turnuvaya katılmak üzere Çeşmede bulunuyor.5-9 Ekim tarihleri arasında Çeşme Altınyunus otelinde kalacak olan bayanlar Türkiye 1. liginin üst düzey 5 takımı ile karşılaşacak.Karşıyaka,Eczacıbaşı,Emlak Toki,Beşiktaş ve Yeşilyurt ile 5 maç yapacak olan Şişli takımı güçlü rakiplerle karşılaşarak gücünü denemek istiyor.

Şişli bayan takımının sezon açılış töreni de 12 Ekim çarşamba günü saat 18:30 da Point Otelde yapılacak.

Bayanlar geçen hafta Sudiyede yeni açılan Camel Active mağazasının açılış törenine katıldılar.Istanbul valisi Muammer Güler ve Kadıköy belediye başkanı Selami Öztürk ile birlikte mağazanın açılışını yapan Şişli bayan takımı basından da büyük ilgi gördü.

Yıldızbayan takımı yaptığı 2 maçtan da galip ayrılarak iddasını sürdürdü.

Şişli-3 Istanbulspor-0

Şişli-3 Sarıyer-0

Küçük kızlar ise Esspor takımına 3-0 yenildi.

Haftanın Maçları:

12 ekim çarşamba Şişli-Enka Tozkoparan spor salonunda saat 19:00 da karşılaşacak.

BASKETBOL:

A erkek takımı yaptığı hazırlık maçları ile hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye 2. lig takımlarından Ted takımı ile yapılan maçı 82-75 kaybeden Şişli takımı Işıkspor genç takımını ise 73-71 yendi .Bu hafta ise Ülkerspor genç takımı ve gene 2. lig takımlarından Istanbulspor ile 2 hazırlık maçı daha yapılacak.Normal sezon ise 23 Ekimde başlıyor.

Genç takım yaptığı 2 maçtan 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.

Şişli-75 Bulvarspor-70

Şişli-49 Fesa-77

Yorumlar kapatıldı.