İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İki milletvekili Ermenistan’a gidiyor

AKP ve CHP’den birer milletvekili, üniversitede konferans vermek üzere Ermenistan’a gidiyor. Milletvekilleri Ermenistan Parlamentosu’nda da siyasilerle bulaşacak.

NTV-MSNBC
Güncelleme: 12:39 ET 09 Haziran 2005 Perşembe

ANKARA – AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ile CHP Ankara Milletvekili Muzaffer Kurtulmuşoğlu, Ermenistan’a gidiyor. İki milletvekili Erivan Devlet Üniversitesi’nde öğrencilere konferens verecek ve Ermenistan Parlamentosu’nda meslektaşlarıyla bir araya gelecekler.

Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ile CHP Ankara Milletvekili Muzaffer Kurtulmuşoğlu, Ermenistan’ın başkenti Erivan’a gidecek. Gayri resmi bir ziyaret yapacak olan iki milletvekili Türkiye-Ermenistan ilişkilerini farklı platformlarda değerlendirecekler.

Çömez ve Kurtulmuşoğlu, iki ülke arasında sorunların çözümüne katkı vermek için sivil bir girişimde bulunduklarını dile getirdiler.

ÜNİVERSİTEDE KONFERANS

Milletvekilleri, Erivan Devlet Üniversitesi’nde öğrencilere Türkiye-Ermenistan ilişkileri konusunda bir konferans verecek. “Türk Milletvekillerinin Bakışından Türkiye-Ermenistan İlişkileri ” konulu konferansta iki milletvekili öğrencilerin sorularını da yanıtlayacak.

Vekiller, Ermenistan Parlamentosu’nda meslektaşlarıyla da biraraya gelecekler.

Doktor kökenli Turhan Çömez, Ermenistan Devlet Başkanı Koçaryan’ın eşinin destek verdiği bir hastaneyi de ziyaret edecek. Çömez ve Kurtulmuşoğlu Erivanda sivil toplum örgütleriyle de bir araya gelecekler.

Yorumlar kapatıldı.