İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ŞİŞLİDEN HABERLER

BASKETBOL:

A erkek basketbol takımı Türkiye 2. ligine terfi maçlarında Ankara Ormanspor takımına 75-71 yenildi.Maçın büyük bölümünü önde götürmesine rağmen son periyotta yapılan basit hatalarla maçtan yenik ayrılan takımın sayılarını Burak(18)Alen Tekbıçak(14)Apo(11)Serkan(11)Penyamin(4)Mustafa(6)Alen Boğos(4)Onur(3) attılar.Basketbol A takım ligdeki son maçında 9 Nisan cumartesi günü Bursa Bosch takımı ile bayrampaşa spor salonunda saat 18:00 de karşılaşacak.

Genç takım ise ligdeki 11. maçında 11. galibiyetini alarak namağlup liderliğini sürdürdü.Genç takım Tunçerispor takımını 127-44 yenmeyi başardı.

Yıldız takım da galibiyet serisini sürdürüyor.Yıldız takım Burak Seçkin in 36 sayı attığı maçta Bahçelievler takımını 79-40 yendi Yıldız takım da 3 maçta 3 galibiyetle grubunda lider durumda bulunuyor.

Küçük takım da galibiyetle lige başladı.Ligdeki ilk maçında Bostancı takımını 57-25 yenen küçük takımda sayıları Mert(19)Arek Çilingiryan(16)Arek Harzıvartyan(7)Burak Cingöz(2)Arek Cingöz(2)Aras Mildanoğlu(4)Garen Tatyosyan(3)Tuncer(5) attılar.

Minikler Burger King turnuvasında bu hafta gruptaki son maçında İ.T.Ü takımı ile 9 Nisan cumartesi günü saat 15:30 da İstek vakfı Acıbadem spor salonunda oynayacak olan minik takımda ise hedef galibiyet.Minik takım toplam 21 takımın katıldığı turnuvada grubunda lider durumda bulunuyor ve ilk 8 takım arasına kalmayı garantiledi.

Geçen hafta yapılan ve Şişli minik takım antrenörü Mihran Elmayan ın başantrenör olduğu doğu takımı all-star maçında 62-43 galip geldi.Şişli takımından Arek Cingöz ise batı takımında yer aldı ve 8 sayı atarak gözdoldurdu.

VOLEYBOL:

Şişli erkek voleybol takımı Türkiye 2. liginde grup lideri Bursa Tofaş takımına 3-0 yenilerek ilk 4 şansını kaybetti. Şişli takımı ligdeki son maçında 10 Nisan pazar günü deplasmanda Mustafakemalpaşa takımı ile karşılaşacak.

Genç kız takımı ise Bakırköyspor takımın 3-0 yenerek grubunda 3. sıraya yükseldi.

Yorumlar kapatıldı.