İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Manken gibi kızlar İncil dağıtıyor


İstanbul”un göbeği Beyoğlu”nda Türk delikanlılarına gülümseyen süslü püslü kızlar, kurdukları sıcak diyalogla misyonerlik yapıyor ALIMLI, BAKIMLI VE GÜZEL Dinler arası diyalog hainliği ve AB”ye uyum süreci Türkiye”nin temellerini dinamitledi.

Bir yandan Türklük diğer yandan da Müslümanlık çökertilmeye çalışılıyor.

Misyoner, artık Başkent Ankara”nın ve İstanbul”un göbeğinde manken gibi güzel kızlar sayesinde açıkça faaliyet icra ediyor. HEDEFLERİ 1 MİLYON İNCİL Tehlikeye dikkat çeken Türk Silahlı Kuvvetleri, “Ülkemizdeki ve Dünyadaki Misyonerlik Faaliyetleri” başlığıyla bir rapor hazırladı.

Buna göre, Protestan misyonerleri, 2020 yılına kadar kadar nüfusumuzun yüzde 10’unu Hıristiyanlaştırmayı ve 1 milyon adet İncil dağıtmayı hedefliyor. 5 BİN KİŞİYİ KANDIRDILAR Yine aynı raporda, İslam dininden Hıristiyanlık dinine geçen Türk vatandaşlarının sayısının 5 bin civarında olduğu belirtiliyor.

Türkiye”de, 47”si Protestanlara, 9”u Bahailere, 13”ü Yehova Şahitlerine ait olmak üzere 69 adet resmi olmayan ibadet yeri bulunduğuna da dikkat çekildi. Öyle bir gülüyor ki.. Beyoğlu”nda yolun orta yerinde duran ve değme mankenlere parmak ısırttıracak kadar güzel olan kız, gözüne kestirdiği yağız Türk delikanlısına sıcak bir gülümsemeyle yaklaşıyor.

“Merhaba” deyip duraklamasını sağlıyor…

Sonra, gözlerinin içine bakarak çantasından çıkardığı İncili tutuşturduğu elini yavaşça sıkıyor…

Yorumlar kapatıldı.