İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Misyonerler Ankara’da işbaşında!

AB’ye uyum adına AKP iktidarının çıkardığı yasalarlaönleri iyice açılan misyonerler, Ankara’nın göbeğine tezgah kurup İncil dağıtmaya başladılar.

Kızılay Meydanı’na kurdukları tezgahlarda bedava İncil dağıtan sekiz kişilik Hıristiyan gurup arasında iki Türk de bulunuyor.

Kızılay Meydanı’nda… Hz.İsa’nın doğum yıldönümü nedeniyle kutlanan Noel çerçevelerinde Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Bursa Mersin gibi illerde 24 Aralık tarihinde başlayan bedava İncil dağıtımının 1 Ocak tarihine kadar süreceği belirtildi.

Kaymakamlıktan izin aldıklarını belirten Kurtuluş Kilisesi mensubu Baran Sevgi adlı misyoner, , “İki yıl önce kesinlikle sokaklarda rahatça İncil dağıtıp, Hıristiyanlık dinini insanlara tebliğ edemezdik.

Ama artık AB uyum yasalarının ve AKP iktidarının sayesinde çok rahatladık.

Her Hıristiyan bir misyonerdir.

Bende bir Misyoner olarak dinimi insanlara ulaştıracağım” diye konuştu.

Hıristiyanlık dinini Türkiye’deki insanlara 50 yılda anlatabildiklerinin iki katını 2 yılda anlatma ve yayma başarısını gösterdiklerini ifade eden Sevgi, şunları söyledi: “Ayın 24’ünden beri Türkiye’de yaklaşık 600 bin İncil dağıttık.

İnsanların büyük ilgisi var.

Herkes İncili alıp okuyor ve bu rakam aybaşına kadar bir milyonu geçer.

Bizden İncil alıp okuduktan sonra Kilisemize gelerek Hıristiyan olmak istediğini söyleyenlerin sayısında büyük artış oldu.

Bütün bunları AKP iktidarına borçluyuz” dedi. ‘Alo dua hattı’ Kızılay’ın Yüksel Caddesinde tezgah kurarak İncil dağıtan gurup küçücük çocukların eline tutuşturdukları İncil ile geleceğimizin beyinlerini de yıkıyor.

Bazı insanlar incili almamak için direnirken büyük çoğunluğu ise merak ettikleri için kendilerine uzatılan İncili almaktan çekinmiyor.

Kitabın içerisine sıkıştırılan küçük kartvizit de ise ‘Alo Dua hattı’ ibaresiyle insanların kendilerine ulaşması sağlanıyor. AKP’nin sayesinde rahatız Kurtuluş Kilisesi mensubu Baran Sevgi adlı misyoner, “İki yıl önce kesinlikle sokaklarda rahatça İncil dağıtıp, Hıristiyanlık dinini insanlara tebliğ edemezdik.

Ama artık AB uyum yasalarının ve AKP iktidarının sayesinde çok rahatladık.

Her Hıristiyan bir misyonerdir” diyor.

Yorumlar kapatıldı.