İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Madam Anahit Anılıyor…

Geçtiğimiz yıl ölen Beyoğlu’nun tek kadın sokak müzisyeni genç sanatçıların hazırladığı etkinlikle anılacak

Kadehler Madam Anahid için kalkacak

Bir yıl önce kaybettiğimiz Beyoğlu sokaklarının tanınmış müzisyen, Anahid Dirizyan nam-ı değer Madam Anahit 29 Ağustos’ta Çiçek Pasajı’nda sevenleri tarafından ölümünün birinci yılında anılacak.

Akordeonunun sesini Çiçek Pasajı’nın kubbesinde yankılatacak genç sanatseverler Madam Anahit’in ruhuna helva dağıtıp ardından onun adına kadeh kaldıracaklar. Birkaç akordeoncu ve sanatsever gencin başlattığı girişim sonucunda büyük bir organizasyona dönüşen anma etkinliğinde akordeonu kapıp gelen ilk sanatçılar arasında Rupen Melkisetoğlu, Saro Usta, Şirag Şahrikyan ve Manuk Hamparyan yer alıyor.

29 Ağustos’ta saat 20.00’de Çiçek Pasajı’nda İkinci Bahar Restoranı önünde Madam Anahit’in sevdiği parçaları çalmaya başlayacak olan sanatçılar “Biz dört akordeon getiriyoruz Madam’ın sevdiği birkaç parçayı seslendirmek için, ama anma toplantımız herkese açık. ‘Akordeonu’nu kapıp gelen’ herkese masamızda yerimiz ve rakımız var.” Diyerek tüm müzikseverleri ve Madam Anahit dostlarını-sevenlerini etkinliklerine davet ediyorlar.

Ayrıntılı bilgi için info@ciplakayaklar.com

Yorumlar kapatıldı.