İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ULUSLARARSI BASINDA ERMENİLER

Amerikan Musical Heritage dergisinin bu yılki 5. sayısı Aram Haçaturyan’ın doğumunun 100. yılına değinmekte, CD’lerine ilişkin vermekte ve hangi fiyatlarla temin edilebileceklerini söylemekte. Ayrıntılı bilgi için www.musicalherıtage.com adresine başvurulması tavsiye edilmekte.

Holiwood Reporter dergisinin 3 Mart sayısındsa, Oscar’a aday kısa metrajlı filmlerden “Most”un reklamı yer almakta. Filmin rejisörü ise Garabetyan. Ayrıntılar için www.mostthemovie.com adresinin ziyaret edilmesi önerilmekte.

New York Post 13 Mayıs tarihli sayısında NBC ve Sony’nin Kirk Kirkoryan’ın firması MGM ile olan müzakerelerine ilişkin bilgi verilmekte ve kirkoryan’ın NBC’ye önceliği verdiği belirtilmekte.

Saudi Aramco uluslararası petrol şirketinin ayda r kez yayımladığı Saudi Aramco World dergisinin Mart sayısında Silva Cezdanyan ve Civan gasbaryan tanıtılmakta. Silva, Halep’te çocuk ürünleriyle Orta Doğu’da çok tanınan Kickers İngiliz giyim mağazasında çalışmakta. Duduk üstadı Gasbaryan’ınsa 47. Uygulamalı Sanatlar Kongresine katılmak üzere New York’a yaptığı ziyaret konu edinilmekte.

H. Dzulikyan, Armenian Mirror Spectator’dan

Yorumlar kapatıldı.