İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

lraper: Yerel Seçimlerde Başarılı Kişilere Kabul

Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob II, 14 Nisan 2004 günü saat 11:30’da yerel seçimlerde başarılı olan cemaat mensuplarını kabul etti.

Toplantıda, İl Genel Meclis üyeliğine seçilen Herman Balyan ve Soğomon Alcal, Şişli Belediye Meclis üyeliğine seçilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yardımcısı Vazken Barın, Bakırköy Belediye Meclis üyeliğine seçilen Yetvart Özuzun, Fatih’ten Belediye Meclis üyeliğine seçilen Antranig Yontan, İstanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş’ın Beyoğlu Belediyesi’nden yakın çalışma arkadaşı ve danışmanı Nadya Kuran ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in yardımcılığına getirdiği Jaklin Köse ile Patriklik Genel Sekreteri Dikran M. Zenginyan hazır bulundular.

Toplantının başında yerel yönetimlerin önemini vurgulayarak davetlileri tebrik eden Patrik Hazretleri, hepsine başarılı bir çalışma dönemi diledi.

Birbirleriyle tanışma fırsatını verdiği için Patrik Hazretlerine teşekkür eden davetliler, yeni görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye özen göstererek, toplumumuz için onur kaynağı olacakları sözünü verdiler.

Yorumlar kapatıldı.