İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

lraper: Patrik Hazretleri Personelin Yeni Yılını Kutladı

31 Aralık 2003 Çarşamba günü, Patrik Mesrob II Hazretleri Patrikhane görevlilerinin Yeni Yılı’nı kutladı.

Fahri çalışanlar ile birlikte toplam otuziki kişinin hazır bulunabildiği geleneksel tören, saat 13:00’te Patrikhane’nin kabul salonunda gerçekleşti. Tüm çalışanlara birer Yılbaşı sepeti hediye eden Patrik Hazretleri, restorasyondan geçen tarihi Patrikhane’ye geri dönen personelin, son altı ayda gösterdiği çaba için teşekkür etti. “Yaklaşık üç yıldır süregelen esaslı onarım çalışmalarından sonra Temmuz ayı itibarıyla tarihi mekanımıza dönmüş bulunuyoruz,” diyen Patriğimiz, sözlerini şöyle tamamladı, “Patrikhanemiz’in tüm çalışma birimleri taşınma işlemlerinden hemen sonra, son aylarda yeniden yapılanma sürecine girdi. Siz ruhani ve sivil kardeşlerime yürekten güveniyorum. Tanrı’nın izniyle, sizin, danışmanlarımızın ve fahri çalışma gruplarının çabalarıyla, 2004 yılında yeniden yapılanma sürecini tamamlayacağız. 2004 yılında, topluma yönelik dini hizmetlerin yanı sıra, kendi bünyemizde de genel envanter, arşiv, websitesi, kütüphane düzenlemesi üzerinde yoğunlaşacağız. Kütüphanemizin en kısa zamanda hizmete girmesi gerekiyor. Patrikliğimiz, çok kısa bir zaman zarfında toplumumuzun tüm gereksinimlerine cevap verecek hale gelecektir.”

Tüm çalışanlar adına söz alan Ruhani Kurul Başkanı Episkopos Aram Srpazan, Patrik Hazretlerine gösterdiği üstün önderlik vasıfları ve pederane şefkat için teşekkür ederek, şöyle dedi, “Tanrı’nın size sağlık bağışlamasını yürekten diliyor, uzun yıllar başımızdan eksik olmamanız için dua ediyoruz.”

Toplantının sonunda, tüm çalışanlar ve Patrik Hazretleri birbirlerini kutlarken Patrikhane’de tam bir bayram havası yaşandı.

Yorumlar kapatıldı.