İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Gençler, yeni yıla “Büyük Ev”de “merhaba” diyor

Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob II Hazretleri tarafından verilen geleneksel yılbaşı resepsiyonu 28 Aralık 2003 Pazar günü saat 14.30’da Kumkapı Bezciyan Salonu’nda gerçekleşiyor. Geçen yıl Lütfi Kırdar’da yapılan ve 2000’i aşkın gencin katıldığı resepsiyon bu yıl, Türkiye Ermeni Patrikliği merkez binasının onarımının tamamlanması vesilesiyle Kumkapı’da düzenleniyor.

Gençlerin buluşmasında Erbe orkestrası, Bartev, DJ Kamer (Kamos) gibi sanatçılar yer alacak. Keman eşliğinde karşılanacak gençler, değişik müzik tarzlarının eşliğinde birlikte eğlenerek yeni yıla “merhaba” diyecek. Resepsiyon için özel olarak hazırlanan alanda, ilginç dekorlarıyla dikkat çeken patlamış mısır, nostalji şekeri ve pamuk şeker standları da yer alacak. Organizasyona katılanların rahat ve konforu için otopark alanından vestiyer hizmetlerine kadar tüm ayrıntılar düşünülmüş.

“Büyük Ev”in kapıları ardına kadar açık…

Türkiye Ermenileri Patrikliği Mesrob II, resepsiyon ile ilgili yaptığı açıklamada, gençlerin bu toplumun yarını olduğunun altını çizerek Büyük Ev’in kapılarının dün olduğu gibi bugün de ve gelecekte de gençlere ve cemaatteki herkese sonuna kadar açık olduğunu belirtti. Ermeni gençlerinin özellikle son dönemde kilisesine, kültürüne sahip çıkmasından ve örnek çalışmalar geliştirmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Mesrob II, Ermeni toplumunun ortak paydası olan değerlerin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Şişli Belediyesi’nin katkıda bulunduğu organizasyona katılmak isteyen ancak davetiyesi olmayanlar ise, 0212 517 09 80 ve 0536 244 48 52 nolu telefonlardan Arlin Şahbaz’ı arayarak kayıt yaptırabiliyorlar.

Yorumlar kapatıldı.