İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

şişli spor kulübü 1.lige hazır.

şişli kulübü transferlerini tamamladı. galatasaray’dan zehra yaman, pınar müezzinler ve pasör serpil erdem’i, beşiktaş’tan aylin manolya çağman ve libero derya karabulut’u, vakıfbank güneş sigorta’dan banu semerciler’i, ışık spor’dan pasör başak koç’u ve yeşilyurt’tan pınar şentürk’ü renklerine katan şişli kulübü kendi alt yapısından yetişen karolin demirci ile yoluna devam edecek. yabancı transferlerini de tamamlayan kulüp ukrayna’dan oxana pasternak ve miraslava gryban ile anlaştı.

üçüncü yabancı oyuncusu ise eczacıbaşı takımının antrenörü ıvıca jelıc’in kızı ve barbara ruzıc’in kızkardeşi hırvatistan milli takım oyuncusu vesna jelıc.

takımın antrenörlüğünü geçen yıl olduğu gibi jeyan erben yaparken yrd. antrenör armando cosentino,kondisyoner rıdvan yargıcı masörlüğünü de stanislav pasternak yapacak.

kombine bilet satışı ise tüm hızıyla devam edıyor.150 milyon lira veren herkes hem takımın tüm maçlarını izleyebilecek hem de kulübe destek olacak.

sezon 25 ekimde başlayacak ve nisan ayında sona erecek.

bugün 4 günlük kamp için riva ya giden voleybol takımı 4-5 ekim tarihlerinde kocaeli de kocaelispor,beşiktaş ve fenerbahçe nin katılacağı bir turnuvaya iştirak edecek.

Yorumlar kapatıldı.