İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

azg: BASINDA EN ÇOK ANILAN BANKA

2002de, ermeni bankaları içinde basında en fazla yer alanın Converse bank olduğu açıklandı. Arga haber ajansının yaptığı araştırmaya göre Converse Bank’ı, Köylülere Yard. Bankası ACBA, Er. Tarım Bank., Artaghbank, Areximbank takip ediyor.

Konuyla ilgili Metropol Otel’de düzenlenen toplantıda, Arga Aj. Md. Konstantin Bedrosov, artık geleneksel hale gelmiş olan bu araştırmanın amacının, banka iletişim olanaklarını aktifleştirme ve müşterilerle bağlantı kurma dileklerini tespıt etmek olduğunu söyledi.

Toplantıda banka yöneticileri yanısıra, MB temsilcisi V. Kaprielyan, Ermeni sanayici ve İşadamları derneği Bşk. Arsen Ğazaryan da yer alıyordu. MB temsilcisi çalışmanın bankaları basına daha fazla yaklaştırdığını söyledi. A. Ğazaryansa, bankaların iş dünyasının diğer alanlarıyla kıyasla, 2-3 adım önde olduğunu söyledi ve diğer alanlarla daha fazla işbirliği, yani biraz riskli yatırımlar yapmaları çağrısında bulundu.

Gazetecilerle görüşmesinde Converse Bank Md. Nasipyan, basın ödülünün, banka faaliyetlerinin toplumca daha anlaşılır olmasını sağlayacağını söyledi. Biraz riskli yatırımlar yapmaya ilişkinse, bunun kabul edilemez olduğunu ve bankaların en muhafazakar kurumlar olması gerektiğini de ayrıca belirtti Nasipyan.

Yorumlar kapatıldı.