İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şişli Kupaya veda etti

Geçtiğimiz pazar günü Ankara da yapılan Türkiye kupası 2. turunda Şişli bayan voleybol takımı Ankara Emlak Konut takımına 3-2 yenilerek kupaya veda etti.

Maçın setleri 23/25 25/22 18/25 25/16 12/15 emlak konut takımı lehine sonuçlandı.
Maç öncesi gripal enfeksiyon sorunu yaşayan 2 oyncunun halsiz oluşu ve maç sırasında 4. sette maçın en iyi oyuncularından Nil in sakatlanması mağlubiyette önemli rol oynadı.

Maç boyunca Istanbul daki seyircileri aratmayan Ankara cemaatimizin temsilcileri yaptıkları tezarühatlar ile Selim Sırrı Tarcan spor salonunda kızlarımızı yanlız bırakmadılar.Bu sonuçla Türkiye kupasından elenen kızlarımız eğer bu turu geçseydi Eczacıbaşı takımı ile karşılaşacak idi.

11-12-13 nisan tarihleri arasında Karaman da yapılacak olan Türkiye 1. ligine terfi maçlarına katılacak olan bayan voleybolcularımız az önce Istanbul dan Karaman a doğru hareket ettiler.

10 nisan perşembe akşamı yapılacak kura çekimi sonucu Şişli takımının hangi gün ve saatte hangi takımlarla karşılaşacağı belli olacak.Şişli takımının rakipleri Kolejliler,Dicle üniversitesi ve Anadolu üniversitesi…

Yorumlar kapatıldı.