İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sabah: Tenis dünyasının minik yıldız

Tenis dünyasının iki yıldızı Andre Agassi ve Steffi Graf mutlu aile yaşantılarının kapılarını Fransız Paris-Match dergisine açtı.

Hayatlarını tenise adayan iki sporcu, geçen Ekim ayında dünyaya gelen oğulları Jaden Gill’le birlikte çok mutlu bir çift görüntüsü çiziyorlar.

Agassi, ünlü model Brooke Shields’le yaşadığı evlilikten sonra bir daha evlenmeme kararı almıştı. Ancak Jaden’in doğmasına 4 gün kala birlikte olduğu Steffi Graf’la evlendi. İki tenisçi böylece servetlerini de birleştirmiş oldu. 325 milyon doları bulan servetin 225 milyonu Agassi, 100 milyonuysa Graf tarafından kazanıldı. Çift, Jaden’i daha iyi koşullarda yetiştirebilmek Amerika’nın San Fransisco şehrinde 23 milyon dolara bir villa satın aldı. 10 odası, 6 banyosu ve 2 de havuzu bulunan villanın tek eksiği ise bir tenis kortu.

Çünkü onlar, minik Jaden’in hangi sporu ve işi yapacağını kendisinin belirlemesini istiyor. Ancak bir organizatör, 2017 yılında düzenleyeceği turnuvada Jaden’in oynaması için şimdiden 10 milyon dolarlık teklif verdi bile.

Yorumlar kapatıldı.