İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

azg: `FRANK MÜLLER´ ERMENİSTAN´DA YENİ YATIRIMLARDA BULUNACAK

Bir İsviçre saat firması olan “Frank Müller”in kurucusu ve başkanı Frank Müller Yerevan’da dün bir basın açıklamasında bulundu.

Sayın Müller “Benim Ermenistan’la ve Ermeni işadamlarıyla büyük bağlarım var. Elbette bölgede ilk dükkanı Yerevan’da açmamıza onlar önayak oldular. Fakat bunun temel sebebi bizim Ermenistan’ı kalkınmakta olan bir ülke olarak görmemizdedir. İran, Rusya, Türkiye yollarının kesiştiği noktadaki bu konumuyla Ermenistan, büyük rol oynayacaktır” dedi.

Firmanın resmi açılışı da dün gerçekleşen bu şubeden başka Ermenistan’da başka projeleri de bulunmaktadır.

“Frenk Müller” firmasının temsilcilerinden Ardel Şelefyan Yerevan da saatlerin üretiminin zaten gerçekleştirilmekte olduğunu ifade ederek, buraya yeni 1 milyon dolardan fazla yatırım yapılmış yeni teknolojiler getirildiğini vurguladı.

İsviçre’li yatırımcı bir iki yıl içerisinde kar beklemiyor fakat yatırımın verimli olduğuna da emin görünüyor. Elbette yeni açılan dükkan elite hizmet verecek. Fakat firma sahipleri kendi ürettikleri saatleri kullananların sayısının giderek artacağı inancındalar.

Frenk Müller gazetecilerin verdiği soruları yanıtlarken de kendilerinin yılda 46 bin saat ürettiklerini ifade etti.

“Frank Müller”in bir başka yetkilisi Hraç Gabriyelyan ise Ararat futbol takımının kendileri tarafından finanse edildiği ve Tzoraghpyur’daki spor tesislerinin restorasyonuna da başlanıldığı açıklamasında bulundu.

Ara Martirosyan

Yorumlar kapatıldı.