İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Shakira´nın dans öğretmeni İstanbul´da

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da bir konser veren dünyaca ünlü şarkıcı SHAKIRA’nın dans öğretmeni ve canlı performanslarındaki grubunun perküsyonisti MARİAM ELİ ile ud sanatçısı Joe Zeytoonian İstanbul’a geliyor.

Yaşamı parmak ucunda çoğaltan herkesin ortak buluşma noktası olarak yola çıkan DANS BULUŞMA İSTANBUL’da, 25 Eylül’den itibaren oryantal dans workshopları yapacak olan Mariam Eli yurtdışında yaptığı gösteriler ve wokshoplarla birçok ödül kazanmış. Bugüne kadar 7 albüm yapan ikilinin albüm çalışmaları da yurtdışında oldukça ilgi görmüş.

Joe Zeytoonian ile birlikte kurdukları HARMONIC MOTION adlı grupla dünya turnesine çıkan ikili Londra’daki performanslarının ardından 21 Eylül’de ilk kez Türkiye’ye gelecek. 25 Eylül’de ise Dans Buluşma İstanbul’daki workshop’una başlayacak. Eli: “Ailem Galata’da yaşamıştı bunca yıl sonra Türkiye’ye ve Türkiye’deki dansçılarla çalışmak için sabırsızlanıyorum.” diyor.

Mariam Eli’nin halen üyesi bulunduğu uluslararası dans topluluklarının birkaçı şunlar:

Florida – Harmonic Motion (Dance Direktörü)
Oudansquerade (Dance Direktör)
Ballet Flamenco La Rosa
Ahmed Hussein Dance Company
Anahid Sofian Near Eastern Dance
Morocco and the Casbah Dance Experience
Serena Dance Theater
Zeeba and Myriam
Boston Flamenco Balet

Eli’nin dans öğretmenliği yaptığı ve dans koreografilerini hazırladığı sanatçılar arasında Gloria Estefan ve Shakira da bulunuyor.

Ayrıntılı bilgi için www.hamonicmotion.com

Workshoplara katılmak için:

Şahkulu Mah. Serdar-ı Ekrem Sk. AZF Han No:5/5 Galata-Kuledibi/ BEYOĞLU

Tel: 0 212 252 82 76 Fax: 0 212 256 93 79

E mail: dansbulusma@yahoo.com

Yorumlar kapatıldı.