İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

StarGazete: Artin affetmedi

Star gazetesi’nin Artin adı verilen polis köpeği ile ilgili haberini aktarıyoruz. Ermeni kimliğine ve isimlerine Türkiye’de verilen değeri yansıtması açısından önemli bulduğumuz bu haberi üzülerek yayımlıyoruz.


ATATÜRK Havalimanı Narkotik Büro Amirliği ekipleri ile Gümrük Muhafaza ekipleri, bir ihbar aldı. Tiran’dan dün İstanbul’a gelen Arnavutluk Havayolları’na ait uçakta uyuşturucu vardı. Ekipler hazırlıklarını yaptı. Uçak indi. Bagajlar yolculara verilmedi. Belçika kurdu cinsi Narkotik köpeği Artin, valizleri tek tek kontrole başladı. ELİYLE KOYMUŞ GİBİ EĞİtİmle ustalaşmış burnuyla, içinde esrar bulunan valizi çabucak keşfetti. Ağzıyla çekip çıkardı. Bakıcısı olan dedektife havlayarak, ‘Esrar burda’ dedi. Valiz açıldı, içinden piyasa değeri yaklaşık 400 milyar lira olan 82 kilo esrar çıktı. Dashurije Cenkollasi (41), Raimonda Sanushas (51), Benci Fotini (61), Uka Laudie (55) ve Zeyna Mica (47) adlı Arnavut kadınlar gözaltına alındı.

HEP YAKALIYOR

Arnavut kadınların esrarı kime getirdiği ve İstanbul’daki bağlantıları araştırılıyor. Günün yıldızı Artin ise, bulduğu uyuşturucuya karşılık kendisine verilen tenis topuyla neşe içinde oynadı. Artin, Ankara Gölbaşı’ndaki Narkotik Dedektör Köpeği Yetiştirme Okulu’nda eğitim gördü. 2.5 yaşındaki Artin’in bu ilk başarısı değil. Daha önce de 2.5 kilo eroinin ele geçirilmesini sağlamıştı… – MURAT HERDEM-

Yorumlar kapatıldı.