İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Gettse SAHAKYAN!

OIA/Mihitaryan Kolu tarafindan, OIA’in 25ci Kurulus Yildonumu adina duzenlenen Futbol Turnuvasinin Gencler Ligi, SAHAKYAN’in zaferi Ile sonuclandi. SAHAKYAN, gencler liginde ucuncu kez kazandigi bu birincilik ile: yine OIA/Mihitaryan Kolu tarafindan konulan “Buyuk Kupa”nin da hakiki sahibi oldu. Mactan Sonra Buyuk Kupa, Mihitaryan Yonetim Kurulu uyesi Sn. Mihran Alacayan tarafindan Kaptan Arto Elmas’a verildi. Gol Kralligini ise yine Sahakyan’dan Sebuh Yardimyan kazandi.

Futbol kalitesi ve Centinmenlik acisindan turnuvanin ornek takimi “SAHAKYAN” Kaptani Arto Elmas’I, Teknik Direktor Minas Karaoglanyan’ı, futbolcular: Arto Elmas, Arto Badem, Hovannes Yankas, Sahin Kalan, Samuel Kalan, Raffi Yardimyan, Sebuh Yardimyan, Hampar Hacoian, Sasun Sasunyan, Setrak Ciftci, Ruben Yardimyan, Ari Halici ve Hampar Gulbenli’yi candan kutlar, turnuvaya katilan tum sporculara gelecekte basarilar dileriz.

Turnuvaya katilan tum futbolbolcular onuruna 8 Haziran gunu, dernek lokalinde bir yemekli toplanti duzenlenecek, o gun buyuk kupa Uzerine “Sahakyan”in ismi yazilarak dernek muzesine kaldirilacak.

Yorumlar kapatıldı.