İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

OIA 25. Yıl Turnuvasından son haberler

OIA – MIHITARYAN tarafından düzenlenen “OIA 25. Yıl Turnuvası” Gençler Ligi geçtiğimiz Cuma günü Northridge’de, devamlı yağmur altında oynanan, üç karşılaşma ile başladı.

Maç öncesi, organizasyon komitesi adına OIA-Mıhitaryan Kolu
Başkanı Garbis Sarafian tüm takımları ayrı ayrı toplayarak, turnuvanın amacını belirtti ve “tüm takımlar sahaya yenmek için
çıkıyor, aranızdaki bu mücadele ancak futbol kuralları içinde yapılacaktır, kurallar dışına çıkanlar ağır cezalandırılacaklardır. Küçüklerden büyüklere saygı, büyüklerden küçüklere sevgi… Centilmence başlatıp, centilmence bitireceğiz” dedi ve tüm sporcu, idareci ve kaptanlara başarılar diledi.

Günün ilk maçında, geçen dönemin sonuncu takımı KARAGOZYAN, ligin yeni takımı ESAYAN’ı 6-4 yendi. İkinci maçta “Büyük Kupa”da büyük avantaj sağlamış TSIMENT -SAHAKYAN karşılaşmasında, fırsatları iyi değerlendiren SAHAKYAN sahadan 8-4 galip ayrıldı. Günün son karşılaşmasında eksik kadro ile çıkan MIHITARYAN karşısında genc METZN GESARIA tutunamadı. MIHITARYAN sahadan 8-4 galibiyetle ayrıldı.

Puan sıralamasinda: 1. MIHITARYAN ve SAHAKYAN, 2. KARAGOZYAN (averajla) 3. ESEYAN, 4. TSIMENT ve METZN GESARIA.

Gol krallığında; Mihitaryan’dan Allen Muratyan 5 golle 1. sırada. Sahakyan’dan Ohannes Yankas ve M.Gesaria’dan Roy Chingirian 3er golle 2. sırada yer alıyorlar.

Yorumlar kapatıldı.